9:01 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Τα… ρίχνει στους δικηγόρους

Τα… ρίχνει στους δικηγόρους

Ζορίστηκε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που κατηγορούσε το σωματείο για διασπορά fake news με αφορμή το Εργασιακό.

Άρχισε τα τηλεφωνήματα σε γνωστούς και αγνώστους, με κατάληξη ότι… αν φύγω εγώ η ΕΣΗΕΑ θα πέσει στα χέρια των αριστερών.

Βεβαίως το ότι κυβερνά με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια μικρή λεπτομέρεια για την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ. Στο εσωτερικό του σωματείου προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στους νομικούς συμβούλους ισχυριζόμενη ότι φταίει η Σαλαβράκου, γιατί αυτή έγραψε το κείμενο.

Το αστείο είναι πως η δικηγόρος της ΕΣΗΕΑ είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Και αν πραγματικά ισχύουν τα όσα λέει η πρόεδρος, ή θα πρέπει να λύσει τη σύμβαση της δικηγόρου ή η ίδια να αναλάβει την ευθύνη.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι πρωτοφανές σε συνδικαλιστικό σωματείο και ειδικά στην ΕΣΗΕΑ να αναζητούνται εξιλαστήρια θύματα στους δικηγόρους για πολιτική ανακοίνωση που ψηφίστηκε μόνο από τις παρατάξεις της Μαρίας Αντωνιάδου και του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Σταύρο Καπάκο. Ειδικά δε όταν οι δικηγόροι υπάγονται απευθείας στην πρόεδρο. 

Όπως δημοσιεύθηκε στην στήλη non paper της «ΜΠΑΜ»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας