8:43 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Τα τελευταία λόγια του Γιώργου Καραϊβάζ: «Οι απατεώνες είναι απίστευτα θρασείς»

Τα τελευταία λόγια του Γιώργου Καραϊβάζ: «Οι απατεώνες είναι απίστευτα θρασείς»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραϊβάζ, έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του στον Αλιμο. Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης, εκτελέστηκε με τουλάχιστον 17 σφαίρες από δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε σκούτερ. Σύμφωνα μάλιστα με το STAR, ο ένας από τους δράστες φορούσε στρατιωτικά ρούχα.

Το τελευταίο ρεπορτάζ με το οποίο καταπιάστηκε στην εκπομπή της οποίας ήταν βασικός συνεργάτης, το «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, αφορούσε στην εμπλοκή υπαλλήλου της Αστυνομίας σε διαδικτυακή απάτη με «θαυματουργό σκεύασμα νεότητας».

«Εδώ είναι λοιπόν το ζητούμενο. Κατ’ αρχήν να αποδώσουμε τα εύσημα στους εμπνευστές που πήραν το πρόσωπο της κυρίας Ροτζιώκου για να διαφημίσουν ένα ελιξήριο νεότητας γιατί πραγματικά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αλλά πέραν του αστεϊσμού, αυτό το περιστατικό τι αποδεικνύει; Ότι οι απατεώνες είναι απίστευτα θρασείς. Δηλαδή, δεν μπορείς να παίρνεις ένα θεσμικό όργανο της Αστυνομίας για να στήσεις γύρω από αυτό μια ψευδαίσθηση απάτης, μια κουλτούρα απάτης και μια συνολική εικόνα απάτης. […] Από ο,τι έχω καταλάβει είναι ενα διεθνές κύκλωμα, το οποίο επιβιώνει μέσω αυτής της απάτης, χρησιμοποιώντας τα πρόσωπα κυριών με θεσμικούς ρόλους μέσα στην κοινωνία για να δώσουν υψηλό βαθμό αξιοπιστίας σε ένα κάλπικο προϊόν. Και στην αντιστοιχία αυτή είναι η εικόνα του διαδικτύου για το τι είναι αυθεντικό και το τι είναι ψεύτικο» είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην τελευταια του τηλεοπτική εμφάνιση… 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας