1:15 Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Τεκές η Ομόνοια, στα κάγκελα εργαζόμενοι και επαγγελματίες

Τεκές η Ομόνοια, στα κάγκελα εργαζόμενοι και επαγγελματίες

Ξεφεύγει από κάθε έλεγχο η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, με τους τοξικομανείς να έχουν μετατρέψει σε «τεκέ» την Ομόνοια και να επιδίδονται σε μικροκλοπές εν μέσω τουριστικής περιόδου.
Έμποροι και φορείς της περιοχής πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας καταγγέλλοντας συγκεκριμένα περιστατικά μικροκλοπών, βιαιοτήτων και απάνθρωπων συνθηκών διαβίωσης αυτών των ανθρώπων οι οποίοι παίρνουν τις δόσεις τους ακόμη και μπροστά στους αστυνομικούς, στις εισόδους καταστημάτων και γεμάτων με τουρίστες ξενοδοχείων.

«Καθημερινά μαζεύουμε 70 – 100 άτομα από την Αγίου Κωνσταντίνου, τη Μάρνης, τη Σωκράτους και τους γύρω δρόμους και την επομένη εμφανίζονται ξανά. Ένα πρόβλημα 40 ετών δεν αντιμετωπίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη και σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζεται έτσι…» εξηγεί ένας εκ των επιτελών της ΕΛΑΣ σημειώνοντας επίσης πως «στο κτίριο της Καποδιστρίου, όπου εκεί μπορούν να κάνουν χρήση με ασφάλεια, πάνε ελάχιστοι επειδή οι ναρκομανείς είναι κατά κύριο λόγο άστεγοι και επιζητούν την αθλιότητα έως το αιφνίδιο τέλος τους, όπως συμβαίνει πάντα».

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες δηλώνουν ότι αδυνατούν πλέον να πάνε στις δουλειές τους καταγγέλλοντας επιπλέον ότι έχουν σταματήσει οι πεζές περιπολίες. Την ώρα της συγκέντρωσης, όπως φαίνεται στο φωτορεπορτάζ , οι ηρωϊνομανείς είχαν «απλωθεί» στην οδό Ιερόθεου, στην πίσω πλευρά του κτιρίου του ΟΣΕ, δίπλα στη Νικηφόρου και στην 3ης Σεπτεμβρίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας