22:37 Κυριακή 7 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Θρίλερ με την εξαφάνιση του φαντάρου ο οποίος αγνοείται παραπάνω από είκοσι μέρες

Θρίλερ με την εξαφάνιση του φαντάρου ο οποίος αγνοείται παραπάνω από είκοσι μέρες

Μία διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Σαράντη Κολλιαδέλη, ο οποίος εξαφανίστηκε εν πλω στις 27 Ιουνίου.

Ο φαντάρος είχε πάρει το πλοίο από Χίο για Πειραιά στις 27 Ιουνίου, χωρίς να φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό. Σύμφωνα με συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε. Με βάση τις μαρτυρίες οι αρχές έψαχναν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ανδρου και Τήνου, χωρίς να βρουν τίποτα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έχουν στραφεί σε έναν Ρομά τον οποίο υποψιάζονται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση και τον ψάχνουν στην περιοχή της Χαλκίδας.

«Τον τελευταίο καιρό ήταν πιο κλειστός, σαν τρομοκρατημένος… Μέσα στο στρατόπεδο ήταν φαντάροι από Λιόσια, Μενίδι. Μπορεί να είναι τσιγγάνοι και να του έκαναν κακό αυτοί. Μπορεί να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έχει κρυφτεί», ανέφερε ένας άνδρας σε μαρτυρία του.

Άλλος άνδρας υποστηρίζει πως «οι παρέες του τον οδήγησαν σε αυτή την εξαφάνιση. Ήταν λίγο περίεργες…».

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας