17:02 Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Τι έγινε στο δικαστήριο της Τζούλιας με τον Φουρθιώτη και τον Ρέβη

Τι έγινε στο δικαστήριο της Τζούλιας με τον Φουρθιώτη και τον Ρέβη

Στο ειδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών παίχτηκε ακόμη ένα επεισόδιο στο «σίριαλ» της κόντρας μεταξύ Τζούλιας Αλεξανδράτου και Μένιου Φουρθιώτη.

Το πρώην μοντέλο κατηγορεί τον παρουσιαστή για υπεξαίρεση, με τον άλλοτε συνεργάτη της, Σπύρο Ρέβη, να είναι επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση. Ωστόσο, η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στο πλευρό του πρώην μάνατζέρ της, για να τον απαλλάξει. Ο Μένιος Φουρθιώτης εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η ιστορία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2010, όταν η Αλεξανδράτου ζήτησε από τους Φουρθιώτη και Ρέβη να της παραδώσουν τα λογιστικά βιβλία της και ένα τιμολόγιο. Ωστόσο, σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε, εκείνοι το αρνήθηκαν.

«Ζήτησα μέσω του λογιστή μου τα βιβλία μου, τα οποία μου είχαν πάρει, αλλά μετά τα έδωσαν πίσω. Ο Μένιος Φουρθιώτης τα είχε πάρει, αλλά έκανα μήνυση και στον κ. Ρέβη, επειδή είχα σύμβαση και με τους δύο. Ένα συμβόλαιο συνεργασίας. Μόλις κατέθεσα μήνυση, ο Φουρθιώτης τα έδωσε στον Ρέβη και μου τα επέστρεψε εκείνος. Πλέον δεν έχω καμία απαίτηση…», κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ωστόσο, επέμεινε για τον ρόλο του Μένιου Φουρθιώτη στην υπόθεση: «Μιλούσε με τον λογιστή μου και δεν μου τα έδινε (τα βιβλία). Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου τα έδινε πίσω. Ήθελε να με βλάψει. Αυτό ήταν ο στόχος του. Μόλις κινήθηκα νομικά, αναγκάστηκε να τα δώσει».

Στην απολογία του, ο ντυμένος τα κόκκινα Σπύρος Ρέβης υποστήριξε: «Θέλω να σας πω ότι δεν έγινε υπεξαίρεση. Ήμουν μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου τότε και κρατούσα τα βιβλία. Κάποια στιγμή τα χρειάστηκε ο λογιστής και τα δώσαμε 15 ημέρες αργότερα. Όχι επειδή αρνήθηκα, αλλά λείπαμε…».

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση και των δύο κατηγορούμενων λόγω έλλειψης του αξιόποινου και έμπρακτης μετάνοιας, αφού είχαν ήδη επιστρέψει τα βιβλία προτού κληθούν να καταθέσουν για τη μήνυση. Εν τέλει αθώωθηκαν και ο Σπύρος Ρέβης όσο και ο Μένιος Φουρθιώτης.

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας