9:55 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Το ereportaz αλλάζει!

Το ereportaz αλλάζει!

Το πρώτο exclusive magazine είναι γεγονός… Το ereportaz μεγάλωσε και αλλάζει!

Το ereportaz ενηλικιώθηκε. Μετά από 1.5 –και πλέον- χρόνο σκληρής δουλειάς όχι μόνο περπάτησε στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου αλλά, χάρη στη δική σας βοήθεια, γιγαντώθηκε και πλέον εξελίσσεται. Εξελίσσεται σε exclusive magazine υψηλής αισθητικής, κατάλληλο για αναγνώστες με χαμηλή πίεση και καλό κυκλοφορικό.

Ίσως για πρώτη φορά στο χώρο του διαδικτύου μια ηλεκτρονική ιστοσελίδα ασχολείται με το πρωτογενές ρεπορτάζ, την έρευνα, φιλοξενεί ανθρωποκεντρικές ιστορίες και φωτίζει άγνωστες πτυχές του προσκηνίου αλλά και του παρασκηνίου. Φιλοξενεί συνεντεύξεις αλλά και ενδιαφέροντα θέματα για την υγεία, την γυναίκα, το περιβάλλον και τον αθλητισμό.

Παράλληλα εγκαινιάζει τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα για συνεχή ροή και ενημέρωση αλλά γίνεται πιο διαδραστική ως προς του αναγνώστες  δίνοντας βήμα στο κοινό.Η δημοσιογραφική ομάδα του ereportaz με επικεφαλής τον Πέτρο Κουσουλό θα βρίσκεται συνεχώς μέσα στην είδηση με αναλυτικό ρεπορτάζ και διαρκώς στις επάλξεις της έγκυρης ενημέρωσης, με μοναδικό σκοπό την αντικειμενικότητα, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Το ereportaz.gr αλλάζει, γιορτάζει αλλά δεν ξεχνά. Δεν ξεχνά όλους τους φίλους που στάθηκαν, εθελοντικά, δίπλα του από την πρώτη στιγμή: Τον Θάνο, τον Δημήτρη, τον Δημήτρη, τον Τάσο, τον Θοδωρή, τον Ηλία, τον Κώστα, την Ελένη, την Νικόλ, τον Βαγγέλη, τον Βαγγέλη, τον Νίκο, την Κυριακή, τον Βασίλη και το πλέον του ενός εκατομμυρίου αναγνώστες που εξακολουθούν και το στηρίζουν.

Τρόπος επικοινωνίας με το e-reportaz:

Συνδεθείτε μαζί μας στα social media:

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας