1:53 Τρίτη 28 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Το Ιράν κάλεσε για εξηγήσεις τους πρεσβευτές της Γαλλίας, Βρετανίας, Γερμανίας

Το Ιράν κάλεσε για εξηγήσεις τους πρεσβευτές της Γαλλίας, Βρετανίας, Γερμανίας

Τους πρεσβευτές της Γαλλίας της Γερμανία και της Βρετανίας κάλεσε το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών λόγω των δηλώσεων που έγιναν από αξιωματούχους των χωρών τους για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Όπως μεταδίδει το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna, στο ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκαν σήμερα οι πρεσβευτές των τριών δυτικών χωρών για να τους επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας σε σχέση με τις δηλώσεις των αρχών των χωρών τους μετά τα ιρανικά πλήγματα εν είδει αντιποίνων που διεξήχθησαν τη χθεσινή νύχτα κατά του Ισραήλ.

Οι τρείς διπλωμάτες “κλήθηκαν στο υπουργείο, μετά τις ανεύθυνες θέσεις ορισμένων αξιωματούχων των χωρών αυτών σε σχέση με την απάντηση του Ιράν στη σειρά ενεργειών του σιωνιστικού καθεστώτος κατά των πολιτών και των συμφερόντων της χώρας μας”, δήλωσε η ιρανική διπλωματία σε ανακοίνωση η οποία μεταδόθηκε από το επίσημο πρακτορείο Irna και το ημιεπίσημο Ιρανικό Εργατικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν» ανακοίνωσε το Ιράν και κάλεσε το Ισραήλ να μην απαντήσει με επίθεση

Λήξη συναγερμού στο Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε η ιρανική επίθεση με drones και πυραύλους – Εν αναμονή αποφάσεων για αντίποινα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας