0:35 Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Το Μαξίμου, ο Ανδρουλάκης, οι υποκλοπές και «πόλεμος» που ξεκίνησε

Το Μαξίμου, ο Ανδρουλάκης, οι υποκλοπές και «πόλεμος» που ξεκίνησε

Το έλα να δεις αναμένεται να γίνει σε πολιτικό επίπεδο το προσεχές διάστημα με αφορμή τις παραιτήσεις ΔημητριάδηΚοντολέοντος και το θέμα των επισυνδέσεων. Στο στόχαστρο του Μαξίμου αναμένεται να μπει ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης η καταγγελία του οποίου προκάλεσε πολιτική θύελλα και επέφερε σοβαρό πλήγμα στην εικόνα της κυβέρνησης.

Κατά πληροφορίες το προσεχές διάστημα αναμένεται να κορυφωθούν οι «επιθέσεις» που θα δεχτεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να ανοίξει όλα τα χαρτιά της και να αποκαλύψει όλους τους λόγους για τους οποίους πραγματοποιήθηκε η νόμιμη, όπως χαρακτηρίζεται, επισύνδεση. Κατά πληροφορίες η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του αρχηγού έγινε κατόπιν αιτήματος ξένης Πρεσβείας και έχει να κάνει με επαφές τις οποίες φέρεται να έκανε με «περίεργους» τύπους οι οποίοι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα της Κίνας.

Παναγιώτης Κοντολέων

Μάλιστα από το κυβερνητικό στρατόπεδο διαρρέεται ότι πλέον στην δυνατότητα του Ανδρουλάκη να αποκαλύψει το λόγο που πραγματοποιήθηκε η επισύνδεση. Από εκεί και πέρα όμως η υπόθεση έχει μια διπλή ανάγνωση που φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση. Είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ γνώριζε την «ιστορία Ανδρουλάκη» και η «θυσία» του Κοντολέοντος είναι προσχηματική, είτε στην ΕΥΠ είχε στηθεί ένα παραμάγαζο το οποίο πρέπει να ξηλωθεί.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση αναμένεται να έχει και επιπλέον ενδιαφέρον καθώς ήδη σε ΜΜΕ διακινούνται πληροφορίες για τις ημέρες και τα έργα διάσημου πολιτικού ο οποίος φέρεται να έχει κακοποιήσει πρώην συντρόφους του.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας