11:02 Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Τον Παπαγγελόπουλο καταγγέλει και ο Λοβέρδος για τη Novartis

Τον Παπαγγελόπουλο καταγγέλει και ο Λοβέρδος για τη Novartis

Ένας ακόμα πολιτικός αναφέρθηκε στο όνομα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, κατέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή προσκομίζοντας τις μηνύσεις που ήδη έχει κάνει κατά όσων ο ίδιος θεωρεί ότι εμπλέκονται στην ενοχοποίηση του, ενώ πρόσφατα μήνυση υπέβαλε και κατά της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικές πηγέ,. στην πρόσφατη μήνυση του σημειώνει μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην εμπλοκή Παπαγγελόπουλου σε παρασκηνιακές διεργασίες στην υπόθεση της Novartis.

«… Από τον συνδυασμό όσων προαναφέρθηκαν – προκύπτει η επίταση του δόλου με την οποία λειτούργησαν οι εγκαλούμενοι εφαρμόζοντας την εντολή του προσώπου με το ψευδώνυμο Ρασπούτιν -του κατονομάσθεντος Δ. Παπαγγελόπουλου- να εμπλέξει πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στη σκευωρία Novartis, να καταστρέψει τους ίδιους και τα κόμματα τους και όταν μετά από χρόνια απαλλαγούν, να έχουν προλάβει να ωφεληθούν οι τότε κυβερνώντες. Με άλλα λόγια αυτό που ανέφερε η κυρία Ραϊκου ,δια των κύκλων της, ότι ο Ρασπούτιν της έδινε ως οδηγία «κι ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν», είναι απολύτως χαρακτηριστικό του σκοπού και της στόχευσης της σκευωρίας Novartis, και εξηγεί με σαφείς όρους τις πράξεις κι τις παραλείψεις των εγκαλούμενων, αποδεικνύοντας κι τον άμεσο δόλο με τον όποιο ενήργησαν».

O κ. Λοβέρδος έχει στρέψει μηνύσεις κατά εισαγγελέων, προστατευόμενων μαρτύρων και σήμερα με την κατάθεση του αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί και αυτή η κατάθεση στη Βουλή.

Παράλληλα, οι δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί μελετούν και τις επόμενες κινήσεις τους, προκειμένου να κρίνουν ποια πρόσωπα θα καλέσουν ως μάρτυρες προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση που τους έχει ανατεθεί και αφορά σε τυχόν ποινικές ευθύνες μη πολιτικών προσώπων για τους χειρισμούς του στην πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Αγγελής για Ρασπούτιν: Οι διορισμοί …και το ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Ι. Αγγελής τα λέει όλα: Αυτός ήταν ο ρόλος του Ρασπούτιν στο σκάνδαλο Novartis!

Kατέθεσε τη μήνυση κατά Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου ο Αντώνης Σαμαράς!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας