4:07 Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Τον συνδυασμό του για τον Πειραιά παρουσίασε ο Γιάννης Μώραλης (φωτο)

Τον συνδυασμό του για τον Πειραιά παρουσίασε ο Γιάννης Μώραλης (φωτο)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης, παρουσίασε σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση στα Καμίνια, τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής» και φυσικά από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτό του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Πέτρου Κόκκαλη.

μωραλης

Οπως σημειώνει το pamesports.gr, ο κ. Μώραλης κατά την παρουσίαση του συνδυασμού περιέγραψε και το όραμά του για τον Πειραιά, λέγοντας πως επιδιώκει μια πόλη «εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση και όχι έναν Πειραιά που θα πανηγυρίζει για αυτονόητες παρεμβάσεις», τονίζοντας ότι αυτή είναι και μια από τις βασικές διαφορές του συνδυασμού του με τον κ. Μιχαλολιάκο.

«Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου. Να γιατί μιλάμε για την ανάγκη ο Πειραιάς να κοιτάξει στην θάλασσα. Να γιατί στρατεύονται μαζί μας ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

μωραλης

Να γιατί στρατεύεται μαζί μας ο Πέτρος Κόκκαλης. Να γιατί ζητάμε την στράτευση και πολλών άλλων άξιων συμπολιτών μας. Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», είπε και πρόσθεσε: Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Mαρινάκης: Οτι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη

Από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι τους ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. «Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα τίμιο αγώνα για τον Πειραιά. Έχουμε κάνει πράγματα στη ζωή μας, έχουμε πετύχει στις επιχειρήσεις, στις οικογένειές μας.Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης υποστηρίζοντας ότι «χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής».

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας