6:54 Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Τσίπρας για Μητσοτάκη: "O άριστος γόνος αποδείχθηκε φθηνός βαλκάνιος Κουρτς"

Τσίπρας για Μητσοτάκη: "O άριστος γόνος αποδείχθηκε φθηνός βαλκάνιος Κουρτς"

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας  ενώ “σάλπισε” τη “νέα αρχή” τόσο για το κόμμα του όσο και για τη χώρα, όπως είπε. Διττό το μήνυμα μέσω και του φόντου που το εκφώνησε ” Νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή”.

Η ομιλία του- διήρκεσε μόλις 30 λεπτά), ο κ. Τσίπρας απέφυγε να αναλωθεί σε λεπτομέρειες για το δια ταύτα και τα διαδικαστικά του επικείμενου συνεδρίου.

Προτεραιοποίησε εν αρχή το μήνυμα περί γόνιμης κάλπης από τις εκλογές της απλής αναλογικής: “Οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι άγονες γιατί η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει προοδευτική κυβέρνηση την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα το πρωί. Αυτή η προοπτική γίνεται ολοένα και πιο ρεαλιστική και πιο ορατή”, δήλωσε και επανήλθε σε άλλο σημείο της ομιλίας του επ αυτού: ” Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ πρέπει να νικήσει κατά κράτος το κράτος του κ. Μητσοτάκη και της διαπλοκής, να αναδειχθεί όχι μόνο πρώτη αλλά ισχυρή δύναμη”.

Χαρακτήρισε τον αγώνα μέχρι τις εκλογές «ως έναν αγώνα κρίσιμο. Ιστορικό θα μπορούσα να πω. Να απαλλάξουμε τη χώρα από το καθεστώς της ακραίας κοινωνικής ανισότητας, και της ακραίας φαυλότητας, που φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη. Και διαθέτει τη στήριξη των ελάχιστων που βλέπουν τη χώρα και τους ανθρώπους της ως υποζύγια της ιδιοτέλειάς τους….Έναν αγώνα απέναντι σ’ αυτούς που μέσα σε 2 χρόνια γύρισαν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω», χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως  ” ο άριστος γόνος αποδείχθηκε φθηνός βαλκάνιος Κουρτς που τρέμει στην ιδέα της εξεταστικής επιτροπής για τη λίστα Πέτσα “.

Διαβάστε ακόμη

Ο Αλέξης Τσίπρας καταδικάζει την αποφυλάκιση Πατέλη

Αλέξης Τσίπρας Βουλή: Μην είστε αλαζόνας με 15.000 νεκρούς – Εκμεταλλευθήκατε την πανδημία για να στήσετε καθεστώς

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας