5:04 Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Τσοχατζόπουλος: Ένας υπουργός δεν διαπραγματεύεται με ατζέντηδες

Τσοχατζόπουλος: Ένας υπουργός δεν διαπραγματεύεται με ατζέντηδες

Kαμία επαφή δεν είχε ποτέ με κανένα εκπρόσωπο της εταιρείας Ferrostaal τη γερμανικής εταιρείας που προμήθευσε τα υποβρύχια ο Άκης Τσοχατζόπουλος όπως ισχυρίστηκε απαντώντας στον εισαγγελεά της έδρας.

«Ενας υπουργός δεν διαπραγματεύεται με ατζέντηδες αλλά με τον γερμανο υπουργό Άμυνας, δεν παίζουμε παζάρια» είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ωστόσο δήλωσε πως γνώριζε για τις μίζες που διακινούσε η γερμανική εταιρεία, όμως αυτός έκανε την δουλειά του.

«Εμείς προσπαθήσαμε να θωρακίσουμε τη χώρα, μέσα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για την άμυνα, δεχθήκαμε χυδαία και φθηνή επικοινωνιακή επίθεση ακόμα και από τους ξένους για να δικαιολογήσουν το δικό τους σύσυημα δωροδοκίας. Αυτά που λένε είναι παραμύθια για να καλύψους τις δικές τους δουλειές».

Παρέμβαση στο δικαστήριο έκανε και ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν μπορούσε να επηρεάσει αυτά που έγραφε η σύμβαση των ελληνικών ναυπηγείων με την Ferrostaal.

«Το ναυτικό αποφάσισε ότι τα συγκεκριμένα υποβρύχια είναι τα καλύτερα, όχι μόνο αυτό, είχαν καταθέσει και μία οικονομική προσφορά προκειμένου να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες».

πηγή: newpost.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας