More

  Βαλεντίν: Ο πατέρας της σκεφτόταν να αυτοκτονήσει!

  Το eReportaz αποκαλύπτει μια συγκλονιστική λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν και αφορά τον πατέρα της.

  Όπως μας αποκάλυψε ο συνήγορος υπεράσπισης του Βασίλης Νουλέζας, ο πατέρας της Βαλεντίν πλημμυρισμένος από τύψεις  το απόγευμα της περασμένης Κυριακής έστειλε δραματικό γραπτό μήνυμα όπου έλεγε ότι είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και σκεπτόταν ακόμη και την αυτοκτονία. 

  Βαλεντίν
  Ο πατέρσς της μικρής Βαλεντίν κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα

  Μάλιστα σχεδίαζε να επισκεφθεί μαζί με τον συνήγορο του την Αστυνομία και συγκεκριμένα την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την Δευτέρα, πλην όμως προηγήθηκε η προσαγωγή του από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών όπου μετά από δύο ημέρες εξαντλητική εξέταση ομολόγησε την αλήθεια για τις συνθήκες εξαφάνισης.

  Βαλεντίν
  Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας

  Βαλεντίν
  Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας

  Αυτό που δηλώνει μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του είναι εντελώς εξουθενωμένος φυσικά και ψυχικά δεν σκέφθηκε ποτέ να βλάψει την κόρη του, δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στα πατρικά καθήκοντα του εξ αιτίας και των οικονομικών συνθηκών και ζητά συγγνώμη από την ελληνική κοινωνία και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του.  Δεν σκεπτόταν όμως παρόλο που βρέθηκε εισιτήριο αναχώρησης για 12 Φεβρουαρίου να εγκαταλείψει οριστικά την Ελλάδα.

  Με δηλώσεις ο δικηγόρος του πατέρα της επτάχρονης Βαλεντίν απαντά για την εμφάνιση της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα του παιδιού και τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του πατέρα.

  Ο δικηγόρος του πατέρα, Βασίλης Νουλέζας, είχε δηλώσει νωρίτερα ότι “Το πρώτιστο μέλημά μου είναι η ασφάλεια του παιδιού”. 

  Σχολιάζει την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του πατέρα ως σύγχυση και πιο συγκεκριμένα ότι, “Ο πατέρας είναι σε μία δεινή ψυχολογική κατάσταση, κάνει πολλά λάθη και κατασκευάζει ένα δικό του σενάριο και δίνει μια δική του εκδοχή σε  ό,τι αφορά τα πραγματικά περιστατικά και τις συνθήκες εξαφάνισης της κόρης”. 

  Όσον αφορά την βιολογική μητέρα του παιδιού ο κ. Νουλέζας επισημαίνει ότι, “ Το κορίτσι δεν ήξερε αν ζει ή όχι η μητέρα του αλλά ο πατέρας γνώριζε ήδη από τον Μάρτιο του 2019 ότι η βιολογική μητέρα της επτάχρονης ζει στην Γαλλία. Πολλοί από τον Κονγκό ζουν στην Γαλλία καθώς είναι γαλλόφωνη χώρα. Τα τελευταία 3 με 4 χρόνια δεν είχαν επαφές με τη μητέρα γιατί είχε πολύ κακή επικοινωνία με τον Κονγκό εξ’ αιτίας της κακής μεταχείρισης που είχε υποστεί για αυτό ήρθε και εδώ να ζητήσει πολιτικό άσυλο”

  “Η μητέρα οργανώνει την φυγάδευση και την έλευση της κόρης στη Γαλλία καθώς ο πατέρας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού”, σχολιάζει ο δικηγόρος και συνεχίζει, “Η αδερφή της μητέρας έρχεται 18/12, με το διαβατήριο της κόρης της, που είναι συνομίλικη με την Βαλεντίν και μοιάζει φυσιογνωμικά μαζί της, και ταξιδεύει για τη Γαλλία στις 21/12 μαζί της”.

  “Δεν ξέρω αν είναι αφέλεια ή αν μπορώ να το χαρακτηρίσω εγκληματική αμέλεια” δηλώνει ο δικηγόρος για τις πράξεις του πατέρα.

  Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακρτική την Παρασκευή στις 12:30 η ώρα, με τον εισαγγελέα να ζητά από τον πατέρα να δώσει την ακριβή διεύθυνση της Βαλεντίν για να μην κατηγορηθεί για αρπαγή ανηλίκου. 

  Ολοκληρώνει τις δηλώσεις του σχολιάζοντας ότι, “Είναι καλά η Βαλεντίν. Η αίσια κατάληξη τους ανακουφίζει όλους”.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Πολάκης: Ανέβασε ψευδές δημοσίευμα με οδηγίες για τον κορωνοϊό

  Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, γιατρός στο επάγγελμα, Παύλος Πολάκης ανάρτησε στο Facebook το Σάββατο 28 Μαρτίου ένα δημοσίευμα - υποτίθεται -...

  Κορωνοϊός: Μία 76χρονη στη Λέσβο το 39ο θύμα

  Ο πρώτος θάνατος από τον κορωνοϊό στη Λέσβο έγινε γνωστός το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται για μια 76χρονη γυναίκα που είχε εισαχθεί για νοσηλεία το...

  Μνημόνια κορωνοϊού

  Μνημόνια κορωνοϊού έφερε η πανδημία. Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ και της Ολλανδίας κατά της έκδοσης ευρωομολόγου (δηλαδή τύπωμα χρήματος) για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης...

  Κορωνοϊός: Η Οδύσσεια ενός τεστ για γνωστο δημοσιογράφο

  Γνωστό στέλεχος των εφημερίδων και ο Κορωνοϊός! Την Οδύσσεια που χρειάστηκε να περάσει έως ότου καταφέρει να υποβληθεί σε (ιδιωτικό) τεστ εξέτασης για τον...

  Έλληνας έφηβος youtuber καταγράφει τα κρούσματα κορωνοϊού

  Ο κορωνοϊός είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης παγκοσμίως και ένας νεαρός Έλληνας youtuber καταγράφει τα κρούσμα παγκοσμίως σε ένα πολύ ωραίο και έξυπνο βίντεο...