Βασίλης Παϊτέρης: «Ο γιος μου δεν θα δεχτεί τη θέση στο Υπ. Υποδομών μετά τον ντόρο που ξέσπασε»

Βασίλης Παϊτέρης: «Ο γιος μου δεν θα δεχτεί τη θέση στο Υπ. Υποδομών μετά τον ντόρο που ξέσπασε»

του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν στο διαδίκτυο με την πρόσληψη του γιου του Βασίλη Παϊτέρη, στο υπουργείο Υποδομών, με αφορμή τις εργασίες αποκατάστασης των φυσικών καταστροφών στην Κρήτη. Σε περίπου 30 προσωρινές προσλήψεις έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στον τομέα αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών για τον Νομό Χανίων.  Οι προσλήψεις, έγιναν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την δυτική Κρήτη τον Φεβρουάριο. Μεταξύ των προσληφθέντων ήταν και ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν τον Σύριζα για ψηφοθηρία εξ’ αιτίας της μεγάλης επιρροής και αγάπης που έχουν οι Ρομά στον Βασίλη Παιτέρη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Παιτέρης μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» και αποκάλυψε ότι τελικά ο γιος του δεν δέχτηκε την θέση μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

  • Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις με την πρόσληψη του γιού σας, πώς το σχολιάζετε;

Τελικά ο γιός μου δεν θα δεχτεί την θέση μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε. Ο γιος μου είναι πολιτικός επιστήμονας, καμία σχέση με τα άλλα μου δύο παιδιά που είναι τραγουδιστές. Η συγκεκριμένη θέση έχει να κάνει καθαρά με το επάγγελμά του,  ενοχλήθηκε με όλα αυτά που ακούστηκαν και τελικά απ’ ότι μου είπε δεν θα δεχτεί την θέση αυτή.

  • Γιατί πιστεύετε ότι υπήρξαν όλες αυτές οι αντιδράσεις;

Επειδή μας βλέπουν ρατσιστικά εμάς τους Ρομά και επειδή θέλουν να χτυπήσουν τον Σύριζα εν’ όψει εκλογών. Επίσης το όνομα μου είναι γνωστό και αποφάσισαν να «χτυπήσουν» το παιδί εξαιτίας του ονόματός μας.

  • Σας έχει γίνει πρόταση να πολιτευτείτε με τον Σύριζα;

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, το σκέφτομαι ακόμη. Εάν βοηθηθεί η Ελλάδα θα το κάνω. Προτεραιότητά μου είναι όλα τα παιδιά να πηγαίνουν υποχρεωτικά σχολείο και να μην υπάρχουν παιδιά στους δρόμους, αυτό όμως εξυπηρετεί το σύστημα.

  • Τι εννοείτε;

Ότι η φοίτηση των παιδιών στο σχολείο είναι υποχρεωτική. Δυστυχώς αυτός ο Νόμος δεν τηρείται, διότι θέλουν παιδιά στον δρόμο, για να λειτούργει το σύστημα και η παρανομία. Τα περισσότερα θύματα είναι παιδιά Ρομά.

 

Σχόλια