22:01 Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Απόπειρα βιασμού μεταξύ εφήβων περιέγραφε σε βιβλίο του - Αποσύρθηκε από όλα τα βιβλιοπωλεία

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Απόπειρα βιασμού μεταξύ εφήβων περιέγραφε σε βιβλίο του - Αποσύρθηκε από όλα τα βιβλιοπωλεία

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σε ένα από τα βιβλία του περιέγραφε μια σκηνή απόπειρας βιασμού μεταξύ εφήβων, ενώ χρησιμοποιούσε χυδαία φρασεολογία.

Το Star αποκάλυψε ότι το βιβλίο έχει αποσυρθεί από όλα τα βιβλιοπωλεία μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για τη σύλληψη του βραβευμένου συγγραφέα. Βρέθηκε πάντως ένα αντίτυπο από το έργο που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018 και έχει βραβευτεί.

Στο τρίτο κεφάλαιο υπάρχει μια σκηνή απόπειρας βιασμού μεταξύ εφήβων.

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Άρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και, όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι».

Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;»

Στο βιβλίο χρησιμοποιεί ο συγγραφέας χυδαίες λέξεις και υπάρχουν αναφορές σε πορνογραφικό υλικό. «Ενώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το ….στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn».

Στο απολογητικό του υπόμνημα μετά τη σύλληψη για την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ο Παπαθεοδώρου είχε πει ότι κατέβαζε υλικό από το Διαδίκτυο για να υποστηρίξει τη συγγραφή των βιβλίων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη – Επίθεση με καυστικό υγρό: Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε τον άνδρα που μετέφερε την 38χρονη στην Αγία Γαλήνη

Κρήτη – Απάτη στο Μηχανολογικό: Πέντε οι εμπλεκόμενοι – Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η λεία από μεταβιβάσεις-ταξινομήσεις οχημάτων

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας