6:16 Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Βόλος: Εξαφανίστηκαν δύο 13χρονες - Έφυγαν για το σχολείο αλλά δεν πήγαν ούτε εκεί

Βόλος: Εξαφανίστηκαν δύο 13χρονες - Έφυγαν για το σχολείο αλλά δεν πήγαν ούτε εκεί

Έφυγαν το πρωί για το σχολείο και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους. Φέρεται να γύρισαν κρυφά για λίγο σπίτι και να πήραν λεφτά…

Δύο 13χρονες φίλες από μικρά παιδιά εξαφανίστηκαν από το πρωί της Τετάρτης στο Βόλο, οι γονείς τους δήλωσαν ότι δεν πήγαν στο σχολείο και δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους το μεσημέρι και γίνονται έρευνες από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ανήλικα κορίτσια, που είναι φίλες από παιδιά, έφυγαν νωρίς το πρωί από τα σπίτια τους και δεν επέστρεψαν το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς τους.

Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο παιδιά δεν πήγαν καν στο σχολείο, οι γονείς δεν μπόρεσαν να τα εντοπίσουν, και το απόγευμα πήγαν στην Αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, οι 13χρονες φίλε φέρονται να πήγαν κρυφά στο σπίτι τους δίχως να γίνουν αντιληπτές και πήραν χρήματα.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δύο 13χρονων κοριτσιών, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία με τα πλήρη στοιχεία των κοριτσιών προκειμένου να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δύο κοριτσιών έγινε και αργά το βράδυ στο διαδίκτυο με την ομάδα «Μαμάδες Βόλου εν δράσει» να δημοσιεύει φωτογραφίες και τα ονόματα των κοριτσιών, τα οποία ωστόσο το magnesianews.gr δεν δημοσιεύει λόγω της ανηλικότητάς τους.

Πηγή: magnesianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας