1:55 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Γιώργος Λαμπάτος: «Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι»

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Γιώργος Λαμπάτος: «Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου στο ΟPEN παραχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος και μίλησε για τις νέες εξελίξεις στη ζωή του μετά την κραυγή απόγνωσής του.

«Οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες, μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά. Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ανυπομονεί να ανέβει ξανά στο σανίδι και να εισπράξει το χειροκρότημα του κόσμου, ξέσπασε σε λυγμούς. «Δεν θέλω να με δοξάσουν. Θέλω να τους δω και να με δούνε».


«Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, είναι ταπεινοί άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του» συνέχισε.

Όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Είναι δύσκολο, γιατί δεν έχω πόρους, μόνο αυτά από τον “Διόνυσο” που είναι ελάχιστα. Ήταν όμως κάτι για εμένα γιατί πλήρωνα κάποιες υποχρεώσεις. Δεν ξέρω τι θα γίνει, πιστεύω πως υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει και αυτό και μετά να είμαι ελεύθερος από όλα αυτό. Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα αυτό τον “Διόνυσο” που είναι περίπου 300 με 500 ευρώ το χρόνο. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, όμως είπα κάποια πράγματα δημόσια, ώστε να μπορέσει και αυτός να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του γιατί και εγώ μπορεί να είπα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ. Είναι τρία χρόνια που δεσμεύονται τα χρήματα, ο Μάρκος δεν έχει πάει να τα πάρει».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας