«Υιοθέτησε την πόλη σου» και… στόλισε την Αθήνα! Το πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων ενόψει Χριστουγέννων

«Υιοθέτησε την πόλη σου» και… στόλισε την Αθήνα! Το πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων ενόψει Χριστουγέννων

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων, ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός που διαθέτει δεν επαρκεί για τον στολισμό όλης της Αθήνας, καθώς η τελευταία προμήθεια υλικού έγινε το 2003. Αλλά αυτό αλλάζει.

Τα Χριστούγεννα θα κάνει «πρεμιέρα» το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων.
Έτσι, και προκειμένου να μη μείνουν ξανά ολόκληρες περιοχές έξω από το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, ο δήμος Αθηναίων φέρνει πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου». «Ο φωτισμός των δρόμων δίνει το σύνθημα για μία Αθήνα πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη, πιο φιλόξενη», τονίζει ο δήμος και καλεί… τους πάντες να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στο να γίνει η πόλη πιο εορταστική!

«Ο στολισμός της Αθήνας αποτελεί μέρος του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» και έχει ως στόχο να λάμψουν γειτονιές της πρωτεύουσας, να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης αλλά και η ψυχολογία κατοίκων και επισκεπτών», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων.

Με το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου», ο δήμος δίνει τη δυνατότητα στους δημότες, επαγγελματίες, ιδρύματα και φορείς, αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν την Αθήνα, «να γίνουν μέρος της δημιουργίας μίας πόλης πιο όμορφης, πιο σύγχρονης αλλά και πιο εορταστικής».

Σχόλια