15:02 Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ Μπένι Γκαντς: Ακλόνητη η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ Μπένι Γκαντς: Ακλόνητη η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ

Το μήνυμα πως “η βαθιά στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και της Ελλάδας είναι ακλόνητη” και ότι δεσμεύεται να τη διατηρήσει και στο μέλλον, στέλνει ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του Αεροπορικού Κέντρου Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα. Αναδεικνύοντας τη σημασία του Αεροπορικού Κέντρου Εκπαίδευσης, ο Μπένι Γκαντς υπογραμμίζει πως είναι μια στρατηγική επένδυση που αναδεικνύει τους βαθείς δεσμoύς μεταξύ του Ισραήλ και της Ελλάδας. Μάλιστα, εκφράζει τη δέσμευση του Ισραήλ για τη “συνέχιση εμβάθυνσης της εξαιρετικής αμυντικής και βιομηχανικής συνεργασίας”.

Στο πλαίσιο αυτό, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Έλληνα υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τους εταίρους και τις ισραηλινές βιομηχανίες που συμμετείχαν σε αυτό το έργο. Σημειώνεται πως το οπτικοακουστικό μήνυμα του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας παρατίθεται σε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς.

“Σήμερα εγκαινιάστηκε το Αεροπορικό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα που συμβολίζει την μακροπρόθεσμη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ” τονίζει, από την πλευρά του, ο Ισραηλινός πρέσβης. Αναφερόμενος στη σημερινή τηλεφωνική συνομιλία των υπουργών Άμυνας της Ελλάδας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Ισραήλ Μπένι Γκαντς, ο Ισραηλινός πρέσβης ανέφερε πως συζήτησαν για τη στενή συνεργασία των δύο χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ: Σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών καταδικάστηκε ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ Στιβ Μπάνον για “καταφρόνηση του Κογκρέσου”

Μάριο Ντράγκι: «Με την απόφαση που ελήφθη στις Βρυξέλλες, σύντομα θα μειωθούν και οι λογαριασμοί»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας