18:04 Σάββατο 2 Ιουλίου 2022
eReportaz

Live:

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα δάκρυα και η συγκίνηση στην εκπομπή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ - Η άδεια πολυθρόνα με τα λευκά λουλούδια(βίντεο)

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα δάκρυα και η συγκίνηση στην εκπομπή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ - Η άδεια πολυθρόνα με τα λευκά λουλούδια(βίντεο)

Με δυσκολία μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα και τη συγκίνηση τους η Ζήνα Κουτσελίνη και οι άλλοι  φίλοι και συνάδελφοι του Γιώργου Καραϊβάζ που βρήκε τραγικό θάνατο επιστρέφοντας στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή.

Στη σημερινή εισαγωγή της εκπομπής της “Αλήθειες με τη Ζήνα” ,αφού προβλήθηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα με το τραγούδι “αχ χελιδόνι μου”, η παρουσιάστρια μίλησε για τον αγαπημένο της Γιώργο.”Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου”. Η Ζήνα περιέγραψε το πώς έμαθε από τον Γιώργο Καλλιακμάνη ,πρόεδρο των Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής την είδηση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο ίδιος στην αρχή της εκπομπής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του και αποχώρησε προσωρινά από το πλατώ. Όταν επέστρεψε μίλησε για το στυγερό έγκλημα ,την προσπάθεια να επιβεβαιώσει την τραγική είδηση

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος προσπαθούσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του και με “σπασμένη φωνή” μίλησε για τον φίλο του τον Γιώργο που τον ήξερε πολλά χρόνια απ’ όταν και οι δύο ήταν στον ΑΝΤ1.

Ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και διευθυντής των ereportaz.gr /dikastikoreportaz.gr  Πέτρος Κουσουλός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του. “Έίναι ένας εφιάλτης αυτός που ζει η γυναίκα του ,ο γιος του και οι δικοί του άνθρωποι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι δηλώσεις του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας

 

Συγκλόνισε ο επικήδειος του γιου του Καραϊβάζ: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του»

Διαβάστε ακόμη

Top News

               

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας