15:45 Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχουν οι Σκορπιοί στα αισθηματικά τους

Ζώδια: Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχουν οι Σκορπιοί στα αισθηματικά τους

Με την έκλειψή της που έγινε στις 28/10 η Σελήνη θα συνεχίσει να επηρεάζει τους περισσότερους ανθρώπους όλων των ζωδίων. Πολλά άτομα και των δύο φύλων θα νιώσουν μια σωματική κόπωση, ενώ ταυτόχρονα θα πάσχουν από μια νευρική υπερδιέγερση που θα τους προκαλεί μια κινητικότητα βιασύνης σε ό,τι κι αν κάνουν. Στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα ξυπνήσει στους Σκορπιούς το ένστικτο του ανθρωπισμού τους. Τότε θα έχουν μια τάση να βοηθούν τα κοντινά τους πρόσωπα και όχι μόνον. Επίσης θα θέλουν να αναπτύξουν πολύ την κοινωνική ζωή τους. Ο Ήλιος και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού. Γι’ αυτό οι Σκορπιοί θα πραγματοποιήσουν ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή. Παράλληλα θα έχουν υπερβολική διαχυτικότητα στη συμπεριφορά τους.

Κριός Αρνητικές σκέψεις
Αυτή την εποχή θα κάνετε πολλές αρνητικές σκέψεις για καταστάσεις που μπορείτε εύκολα να βάλετε σε τάξη. Έτσι μπορεί να χάσετε την πολύτιμη αυτοπεποίθησή σας. Θα δυσκολευτείτε λίγο διότι τα κέρδη σας θα μειωθούν. Όμως στο μέλλον θα ελαττωθούν τα έξοδά σας. Ο Άρης θα είναι στον Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι ίσως θα ανακάμψετε στα οικονομικά σας. Στα ερωτικά σας πρέπει να αποφύγετε τους καβγάδες πάση θυσία. Αν δεν βρίσκεστε σε κάποιο δεσμό, να φλερτάρετε περισσότερο.
Φυτό: Ινδικό Κουισκαλιέ
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Καφετής – Κόκκινος Κηροειδής Κρύσταλλος Χαλαζίας με Πουρπουρίτη.

Ταύρος Μεγάλα έξοδα
Επιδιώκετε την απομόνωσή σας για να βρείτε με τις σκέψεις σας τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σας. Ο Ερμής, ο Άρης και ο Ήλιος είναι απέναντι από τον Δία και κάνουν αντίθεση με το ζώδιό σας. Μεγάλα έξοδα θα φανούν στα οικονομικά σας. Ευτυχώς τα κέρδη σας θα βρεθούν σε ανοδική πορεία. Ηρεμία θα επικρατήσει στον δεσμό σας (ή στον γάμο σας) και το ταίρι σας θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σας.
Φυτό: Ροζέ Αλπινία
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Κασσιτερίτης με Πρασινοκόκκινο Αιγιρίνη.

Δίδυμοι Κοιτάξτε το συμφέρον σας
Βάλτε τον εαυτό σας πάνω από τα κοντινά σας πρόσωπα και θα τα πάτε καλά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Στα επαγγελματικά σας θα αποφύγετε τις αναποδιές των εξόδων σε μια περίοδο οικονομικών εμποδίων. Στα αισθηματικά σας θα ανεχτείτε μια ιδιόρρυθμη συμπεριφορά από τον/τη σύντροφό σας. Στα βάθη της καρδιάς σας έχετε δυνατά συναισθήματα που θα σας κάνουν να συγχωρέσετε το ταίρι σας.
Φυτό: Αλλαμάντα
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ακτινόλιθος Λευκός με Μωβ Τοπάζι.

Καρκίνος Εποχή για… ξεμπερδέματα
Ξεχάστε τις αγχώδεις σκέψεις σας και διώξτε τη νευρικότητα που θα αποκτήσετε λόγω της ακρίβειας των τροφίμων της αγοράς. Ο Ερμής θα είναι στον Σκορπιό και θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό. Θα έχετε λίγα και καλά κέρδη στα επαγγελματικά σας. Στα αισθηματικά σας υπάρχει κάποιο ψέμα που ακούσατε και δεν το καταλάβατε ακόμη. Ανακαλύψτε την αλήθεια και κατανοήστε την όταν τη βρείτε. Τότε θα ξεκαθαρίσει μέσα σας τι ακριβώς θέλετε να γίνει στο μέλλον των ερωτικών σας.
Φυτό: Ελικόνια
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Πράσινος Βιβιανίτης με Ροζ Οπάλιο.

Λέων Ψυχική αντοχή
Κρατήστε κρυφό από τους δικούς σας ανθρώπους τον εκνευρισμό σας. Η τεράστια ψυχική αντοχή σας θα σας κάνει να απομακρύνετε από κοντά σας τα άτομα που σας μεταδίδουν αρνητικότητα. Τα επαγγελματικά σας θα προοδεύσουν μέσα σε μια μεγάλη διατροφική κρίση που έχει αύξηση των τιμών. Αν βρίσκεστε σε κάποιο γάμο ή σε κάποια σχέση, θα ξεπεράσετε τα ερωτικά προβλήματά σας μαζί με το ταίρι σας. Θα κάνετε ό,τι θέλετε με το πείσμα σας. Προσοχή, η ζήλια σας μπορεί να καταστρέψει τα αισθηματικά σας.
Φυτό: Ζιγγιβερίδα
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αμβλυγωνίτης με Χρυσαφένιο Πυρίτη.

Παρθένος Διώξτε τη ρουτίνα
Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Σταματήστε τις υποθετικές σκέψεις που περιέχουν αρνητική ενέργεια. Αφήστε τον δυναμισμό του χαρακτήρα σας να σας οδηγήσει στην επίλυση των ψυχολογικών προβλημάτων σας. Σκαμπανεβάσματα θα φανούν στα έσοδα των επαγγελματικών σας. Στο μέλλον θα σας έρθουν μεγαλύτερα κέρδη. Όσες/όσοι παραμένετε χωρίς δεσμό στα αισθηματικά σας κάντε λίγη υπομονή. Αν βρίσκεστε σε κάποιο γάμο ή σε κάποια σχέση, διώξτε τη ρουτίνα με τις καυτές ερωτικές συναντήσεις που θα βιώσετε μαζί με το ταίρι σας.
Φυτό: Ραφλέζια
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Μαύρο Διαμάντι με Πράσινο Διοψίδιο.

Ζυγός Πάνω απ’ όλα ισορροπία
Ακολουθήστε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Με αυτή την προσφορά σας θα αισθανθείτε αγαλλίαση. Μέτρια θα είναι τα κέρδη στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να πετύχετε οπωσδήποτε την ισορροπία μεταξύ των εσόδων σας και των εξόδων σας. Αυτό το διάστημα που ο Ήλιος και ο Άρης είναι στον Σκορπιό θα εγκατασταθεί η σταθερότητα στα αισθηματικά σας. Οι παντρεμένοι/παντρεμένες να αποφύγετε τους καβγάδες.
Φυτό: Γκλοριόζα
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Κρύσταλλος Χαλαζίας Ροζ Φάντασμα με Πορτοκαλί Χαλαζία Ποταμού – Δίδυμη Φλόγα.

Σκορπιός Μακριά από την τοξικότητα
Στηρίξτε ψυχολογικά τους κοντινούς σας ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο θα ανεβάσετε το ηθικό σας και θα απαλλαγείτε από τις αρνητικές σκέψεις σας. Ανάπτυξη θα έχουν τα κέρδη της εργασίας σας. Ταυτόχρονα θα αυξηθούν τα έξοδά σας. Όμως δεν θα έχετε καμία χασούρα στα οικονομικά σας. Ο Ερμής θα είναι σε αρνητική όψη με τον Πλούτωνα και θα φέρει εντάσεις στα ερωτικά σας. Όσοι/όσες είστε σε κάποια σχέση ή σε κάποιο γάμο, προκαλέστε σεξουαλικά τον/τη σύντροφό σας και θα ξεπεράσετε τα προβλήματά σας.
Φυτό: Υλάνγκ – υλάνγκ
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Οκενίτης με Γαλαζοπράσινο Βήρυλλο.

Τοξότης Ακούστε την καρδιά σας
Ακόμη και αν δεν πάνε όλα όπως θα θέλατε, είναι πιο καλά να κάνετε ό,τι σας λέει η καρδιά σας. Στα επαγγελματικά σας θα αυξηθούν τα έξοδά σας λόγω της διατροφικής – οικονομικής κρίσης. Τα κέρδη σας θα πάνε περίφημα, οπότε μην ανησυχείτε. Η αντίθεση Ήλιου – Δία θα σας κάνει να νευριάσετε με την αυθάδη συμπεριφορά της/του συντρόφου σας. Συζητήστε με το ταίρι σας και θα βρείτε πολλές λύσεις που θα διώξουν τις εντάσεις από τη σχέση ή από τον γάμο σας.
Φυτό: Ντατούρα
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αδαμίτης μαζί με Χρυσοβήρυλλο.

Αιγόκερως Φερθείτε με ευγένεια
Προσπαθήστε να διορθώσετε τα λάθη σας και να φερθείτε με ευγένεια στους συνανθρώπους σας. Ο Ερμής και ο Ήλιος είναι σε θετική όψη με τον Κρόνο. Αυτό δείχνει ότι βρίσκεστε σε δυσμενείς συνθήκες κρίσης που δεν αφήνουν τη δουλειά σας να προκόψει. Παρ’ όλα αυτά, τα κέρδη σας θα κάνουν τα οικονομικά σας να χαράξουν πορεία αισιοδοξίας. Αν είστε σε κάποια σχέση ή σε κάποιο γάμο συγκρατήσετε τον θυμό σας και φροντίστε ώστε να έχετε τακτικές ερωτικές συνευρέσεις με το ταίρι σας.
Φυτό: Διατσέντο
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Σπεκιουλαρίτης μαζί με Μαύρο Αστέρι.

Υδροχόος Απαιτείται ωριμότητα
Στο παρελθόν σας κάνατε λάθη που σας έχουν μάθει τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Θα πετύχετε τους στόχους σας μόνο με την ωριμότητα που αποκτήσατε από τις εμπειρίες σας. Η διατροφική – οικονομική κρίση θα σας φέρει πολλά έξοδα. Όμως τα κέρδη σας θα διατηρήσουν την ισορροπία στα επαγγελματικά σας. Οι παντρεμένοι/παντρεμένες να αποφύγετε τους τσακωμούς διότι μπορεί να φέρουν δυσκολίες στον γάμο σας. Τα ερωτικά σας θα έχουν καλοτυχία μόνο αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση.
Φυτό: Τανάκητο
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Μπλε Σκαπόλιθος με Φουξίτη.

Ιχθύες Μη σκέφτεστε απαισιόδοξα
Διασκεδάστε σε νυχτερινές εξόδους μαζί με φιλικά σας άτομα. Μη σκέφτεστε με απαισιοδοξία. Θα έρθουν καλύτερες μέρες πολύ σύντομα. Δείτε με αισιοδοξία την καθημερινότητά σας γιατί η μοίρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει ότι τα αισθηματικά σας χρειάζονται χρόνο ώσπου να φτιάξουν. Οι αδέσμευτοι/αδέσμευτες που νιώθετε μοναξιά να φλερτάρετε στο φιλικό σας περιβάλλον. Στα επαγγελματικά σας τα ευοίωνα κέρδη σας θα σας γεμίσουν με ελπίδες.
Φυτό: Μυρίκη
Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Άκουα Μαρίνα με Ανναβεργίτη.


 

*Θοδωρής Λιαρούτσος, Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας,
Grand Master Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση Προβλημάτων, τηλ.: 210-8957751 –  Τηλ.: 6972983887

Ζώδια Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας