14:48 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ο Άρης... κατεβάζει τις εντάσεις από τα μέσα του μήνα (Από 13 έως 26/9)

Ζώδια: Ο Άρης... κατεβάζει τις εντάσεις από τα μέσα του μήνα (Από 13 έως 26/9)

Ο Άρης βρίσκεται ακόμα στην Παρθένο και διατηρεί ενεργά τα προβλήματα στις σχέσεις κάθε ατόμου με τους άλλους. Η αποχώρησή του μετά τα μέσα του μήνα και η είσοδός του στον Ζυγό θα βοηθήσει να αρχίσουν να λύνονται πολλά από αυτά τα προβλήματα, αλλά αυτή η λύση θα γίνει ταχύτερη ανάλογα με τη δική μας συμμετοχή.

Από την Γεωργία Κουμπούνη*

Κριός: Είναι καλό να γελάτε περισσότερο

Σε ό,τι αφορά την υγεία σας, είναι καλό να γελάτε περισσότερο και να προσπαθείτε να είστε πιο ευτυχισµένοι και πιο ήρεµοι. Θα καταβάλετε όλες τις δυνατές προσπάθειες για να εξασφαλίσετε ότι η γλυκύτητα και η αγάπη συνεχίζονται στην προσωπική σας ζωή. ∆εν θέλετε να εφαρµόσετε ορισµένες υποδείξεις άλλων στο επαγγελµατικό µέτωπο, παρότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρόθυµοι να σας βοηθήσουν και ειλικρινείς. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι και για τα επαγγελµατικά σας θέµατα.

Ταύρος: Επιµονή και συγκέντρωση

Θα έχετε συζητήσεις µε ορισµένους πολύ σηµαντικούς ανθρώπους αυτή την εβδοµάδα, κάτι που θα βοηθήσει στο να γίνει και η δουλειά σας πιο κερδοφόρα. Μπορεί να σας φανεί κουραστικό… καθήκον, αλλά θα κάνετε σηµαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε µια σχέση. Οι αδέσµευτοι έχετε τώρα ευκαιρίες. Πρέπει να έχετε πιο αρµονική επαφή µε τα αδέλφια σας ή µε άλλους συγγενείς σας και να επιδιώξετε την ενότητα µεταξύ των µελών της οικογένειάς σας. Να είστε επίµονοι και συγκεντρωµένοι!

∆ίδυµοι: Προσοχή στις υποχρεώσεις

Οι αµοιβές και οι πληρωµές σας θα γίνονται πιο αργά, αλλά σταθερά. Το ταίρι σας ενδέχεται να ενοχληθεί λίγο από τη συµπεριφορά σας ή από κάποια λόγια σας. Αλλάξτε στάση, για να έχετε ηρεµία. Θα έχετε την υποστήριξη των γονιών σας σε ό,τι αφορά ένα ακίνητο ή την οικογένειά σας. Ωστόσο, τα αδέλφια σας µπορεί να έχουν αντίθετες απόψεις από τη δική σας γύρω από ένα σηµαντικό θέµα. Μην αναβάλετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος: Καλύτερη διατροφή

Είναι πιθανόν να νιώσετε µια αδυναµία σε ό,τι αφορά την υγεία σας. Για να ξεπεραστεί αυτό, υιοθετήσετε µια νέα, καλύτερη διατροφή. Στην προσωπική ζωή, αναζητήστε κάποιες δηµιουργικές πτυχές και γίνετε πιο θετικοί. Γκρινιάζετε πολύ! Με τη βοήθεια ενός συγγενή ή των γονέων σας, θα αγοράσετε µερικά χρήσιµα πράγµατα που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Για να κάνετε το σπίτι σας πιο ελκυστικό και µοντέρνο, ζητήστε και τη βοήθεια ενός διακοσµητή. Ενισχύστε τις ανέσεις σας!

Λέων: Να δείξετε συνέπεια

Το εισόδηµά σας θα είναι αξιοπρεπές αυτή την εβδοµάδα και θα έχετε κέρδη. Στην προσωπική σας ζωή, αξίζει να επισκεφθείτε ένα καλό εστιατόριο ή να παρακολουθήσετε µια ωραία ταινία µε το ταίρι σας. Συνδυάστε την προσωπικότητα µε το στυλ! Θα είστε χαρούµενοι αυτή την εβδοµάδα, γιατί θα έχετε πολλές ευκαιρίες στην επαγγελµατική σας ζωή. Οι προϊστάµενοί σας θα σας δείξουν την εκτίµησή τους για τις προσπάθειές σας. Να επιδείξετε συνέπεια στην καριέρα.

Παρθένος: Ασχοληθείτε µε την υγεία σας

Έχετε ελπίδες για αύξηση του µισθού σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε πολύ πού θα επενδύσετε τα χρήµατά σας. Θα καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες για τη βελτίωση της σχέσης σας αυτή την εβδοµάδα. Οι παντρεµένοι θα αφιερώσετε χρόνο για να αγοράσετε χρήσιµα αντικείµενα για το σπίτι σας. Θα αισθάνεστε άρρωστοι ή αδύναµοι, αλλά αυτό δεν θα σας αποµακρύνει από τις συνήθεις επαγγελµατικές σας δραστηριότητες. Η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και συνέπεια.

Ζυγός: Θα εντείνετε τις προσπάθειές σας

Θα είστε ενεργητικοί και θα εντείνετε τις προσπάθειές σας για επιτυχία και αυτή την εβδοµάδα. Η υγεία σας θα είναι γενικά καλή. Εάν είστε σε σχέση, ίσως αυτή την εβδοµάδα να συζητήσετε τον γάµο. Γενικότερα, είναι πολύ πιθανό να βρείτε το κατάλληλο ταίρι για εσάς. Θα µπορέσετε να δηµιουργήσετε καλές σχέσεις µε τα αδέλφια σας και να ενισχύσετε τη βοήθειά σας προς την οικογένειά σας. Αγοράστε µερικές χρήσιµες οικιακές συσκευές.

Σκορπιός: Περισσότερη πίεση στην εργασία

Θα εφαρµόσετε νέες ιδέες αυτή την εβδοµάδα, κάτι που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδηµά σας. Θα υπάρξει βελτίωση στην ερωτική ζωή. Μην είστε καχύποπτοι µε το ταίρι σας, γιατί αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε ένοχοι. Θα υπάρξει ξαφνικά πολύ περισσότερη πίεση στην εργασία σας. Ίσως πρέπει να επισκεφθείτε έναν στενό συγγενή ή φίλο σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια βραχυπρόθεσµη θεραπεία, για να ανακάµψετε πιο γρήγορα, αν έχετε ενοχλήσεις.

Τοξότης: Προνόµια και κίνητρα

Αν είστε σπουδαστές θα έχετε επιτυχίες καθώς και τη βοήθεια των γονέων σας αλλά και πολλών άλλων οικείων σας. Εάν είστε δεσµευµένοι, θα βιώσετε περισσότερη αρµονία αυτό το διάστηµα µε το ταίρι σας. Στην εργασία σας τα πράγµατα δεν θα αλλάξουν πολύ. Είναι πιθανόν, όµως, να έχετε κάποια κίνητρα από νέα προνόµια. Προσέξτε µήπως ένα συγγενικό σας πρόσωπο σας βγάζει από το πρόγραµµά σας. Κάντε τσεκ απ, για να προλάβετε κάποια σωµατική ασθένεια.

Αιγόκερως: Υιοθετήστε κάποιους χρήσιµους κανόνες

Για να µην έχετε απώλειες κάθε είδους και ειδικά στην καριέρα, θα πρέπει να υιοθετήσετε κάποιους χρήσιµους κανόνες και να µην ξεφύγετε από τα προγράµµατά σας. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια του/της συντρόφου σας, επειδή δεν εκπληρώσατε µερικές δεσµεύσεις σας. Καλό είναι να πείσετε το ταίρι σας να βγείτε για διασκέδαση ή να κάνετε ένα µικρό ταξίδι. Προτού τοποθετήσετε κάπου χρήµατα, εξετάστε προσεκτικά κάθε πτυχή αυτής της επένδυσης.

Υδροχόος: Μην ξεχάσετε… την αποταµίευση

Στην καριέρα δεν θα έχετε σηµαντικές αλλαγές αυτή την εβδοµάδα, αλλά είστε σε θέση να διατηρήσετε την κανονικότητά σας. Αν έχετε κάποιες αµφιβολίες σχετικά µε το ταίρι σας, αποφύγετε τις ερωτήσεις που θα σας εκθέσουν. Είστε εκτός θέµατος! Κάποιοι θα συµµετάσχετε σε µια αθλητική εκδήλωση ή θα λάβετε µέρος σε ένα παιχνίδι, ενώ µερικοί θα πάτε ένα ταξίδι αυτή την εβδοµάδα. Θα πάρετε περισσότερα λεφτά, αλλά µην ξεχάσετε την… αποταµίευση.

Ιχθείς: Προετοιµασία νέων σχεδίων

Θα επιδείξετε τις δεξιότητές σας µε πολύ αποτελεσµατικό τρόπο, µε επιµονή και ενθουσιασµό. Ξέρετε ότι το καλό σεξ µπορεί να βελτιώσει µια σχέση. Επιδιώξτε την απόλαυση για εσάς και το ταίρι σας. Θα είστε πολύ απασχοληµένοι µε την προετοιµασία νέων σχεδίων για να προωθήσετε την καριέρα σας αυτή την εβδοµάδα, η οποία φαίνεται να εξελίσσεται µε πιο αργούς ρυθµούς. Σε ό,τι αφορά θέµατα υγείας προσέξτε την κόπωση ή ένα κοινό κρυολόγηµα.

 

Η Γεωργία Κουμπούνη σπούδασε Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Έχει Μάστερ στη Φιλοσοφία της Αναγέννησης και Διδακτορικό σε Αστρολογία και Εσωτερικές Επιστήμες. Είναι δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ και ασχολείται με την Αστρολογία πολλά χρόνια. Είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό «Άστρα και Όραμα».

Email: [email protected],

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCGOiqGkWzXJmoAp6SqefJnQ

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν χρειάζομαι το εμβόλιο, δεν κινδυνεύω» -«Και ο Γαλιλαίος μόνος του έλεγε ότι η γη γυρίζει» (Βίντεο)

Μέγκαν Φοξ: Πήγε σε επαγγελματικό ραντεβού με… αποκαλυπτική δαντέλα

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας