Παρασκευόπουλος: «Έχω δεχτεί και εγώ απειλές»

Παρασκευόπουλος: «Έχω δεχτεί και εγώ απειλές»

Μετά την δήλωση Πανούση, έρχεται ακόμη ένα πρόσωπο της πολιτικής σκηνής να αποκαλύψει πως και εκείνο με την σειρά του πως έχει δεχτεί απειλές, όμως δεν έχουν ονοματεπώνυμο αξιόπιστο, ωστόσο οι αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί.

Ο λόγος για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, έκανε ειδική αναφορά στην υπόθεση του Γιάννη Πανούση και στα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο  στο «Πρώτο Θέμα». Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει που είναι οι ισχυρισμοί του κ. Πανούση, που είναι η πολιτική εκτίμησή του, και που είναι η φωνή του εγκληματολόγου. Το ευτύχημα, προσέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνη, είναι ότι ο κ. Πανούσης απευθύνθηκε στις δικαστικές αρχές και το Υπουργείο Δικαιοσύνης εγγυάται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι δεχθεί και εκείνος απειλές με μηνύματα και με άλλους τρόπους, και έχει γνωστοποιήσει τα γεγονότα στις αρμόδιες αρχές αλλά όχι δημόσια. «Υπάρχει φύλαξη, δεν έχω ανησυχίες, επαφίεμαι στην ασφάλεια που έχω. Δεν έχω ονοματεπώνυμες αξιόπιστες απειλές.»

Σχόλια