Συνελήφθη ο φυγόποινος έμπορος ναρκωτικών Ε. Παπουτσάκης

Συνελήφθη ο φυγόποινος έμπορος ναρκωτικών Ε. Παπουτσάκης

  • Συνελήφθη αργά την Παρασκευή, ο καταδικασμένος για εμπορία ναρκωτικών, συνέταιρος του Παναγιώτη Μ., Εμμανουήλ Παπουτσάκης
  • Ήταν φυγόποινος από τον Μάρτιο του 2017
  • Υπήρξε διαχειριστής της εταιρείας που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα τάματα της Παναγίας της Τήνου και τον χρυσό
  • Θυμηθείτε όλες τις αποκαλύψεις του ereportaz για την υπόθεση

Συνελήφθη αργά την Παρασκευή, ο καταδικασμένος για εμπορία ναρκωτικών, συνέταιρος του Παναγιώτη Μ. (συνομιλητής του Λευτέρη Αυγενάκη θυμηθείτε εδώ την υπόθεση για τα «δωράκια» και τις εξυπηρετήσεις) – Εμμανουήλ Παπουτσάκης.

Πιο αναλυτικά, ο Παπουτσάκης από τον Μάρτιο του 2017 είναι φυγόποινος καθώς καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη για εμπορία ναρκωτικών μαζί με τον Σωκράτη Πρίφτη ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές του Κορυδαλλού. Ο Παπουτσάκης σύμφωνα με πληροφορίες από το «Documento» συνελήφθη έξω από σχολείο της Αθήνας όταν πήγε να παραλάβει το παιδί του.

Ο χρυσός και τα τάματα της Παναγίας της Τήνου

Ο Παπουτσάκης μαζί με τον Παναγιώτη Μ. και τον Γιάννη Σ., εμφανίζονται ως οι διαχειριστές του χρυσού της Τήνου που προέρχεται από τα τάματα των πιστών έχοντας πρώτα «ταξιδέψει» πρώτα στην γειτονική Τουρκία (Αναλυτικά η υπόθεση εδώ).

Ειδικότερα, οι διάλογοι-φωτιά οι οποίοι περιέχονται σε δικογραφία που βρίσκεται υπό διερεύνηση από την εισαγγελία αποκάλυψαν πως τα κοσμήματα και τα αναθήματα των χιλιάδων πιστών καταλήγουν στην Τουρκία τα λιώνουν και τα επιστρέφουν ως πλάκες χρυσού στο Ίδρυμα της Ευαγγελιστρίας της Τήνου. Στην συνέχεια πωλούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος από όπου εισπράττεται ζεστό χρήμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, ο Παπουτσάκης παραδέχεται στην μητέρα του πως εμπλέκεται στην υπόθεση με τις μίζες προς ιερείς.

Δείτε εδώ τη χαρακτηριστική συνομιλία τους, και την αναφορά για τα 10.000 ευρώ σε μίζα:

«Iερές μπίζνες» με τα τάματα της Τήνου: Το μπλόκο στο τελωνείο και το… λάδωμα σε στέλεχος του ΥΠΟΙΚ

Ο συλληφθείς, αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών.

Όλες οι αποκαλύψεις του ereportaz για το σκάνδαλο


Σχόλια