Το αναβαθμισμένο πρωινό του Αlpha πρώτο στη μάχη του Σαββάτου

Το αναβαθμισμένο πρωινό του Αlpha πρώτο στη μάχη του Σαββάτου

Εντελώς διαφορετική εκπομπή είναι φέτος το πρωινό του Alpha. Ο λόγος για το «Σπίτι Σπιτάκι» το οποίο έκανε πρεμιέρα χτες εμφανώς ανανεωμένο όχι μόνο προς τα πρόσωπα αλλά και την θεματολογία. Η καλή δουλειά που εχει γίνει από την συντακτική ομάδα της εκπομπής, τους αρχισυντάκτες Παύλο Σταματόπουλο και Αθήνα Καμπάκογλου φαίνεται, καθώς τερμάτισε πρώτο.

Βέβαια είναι νωρίς για συμπεράσματα ωστόσο το στοιχείο της ενημέρωσης που έχει προστεθεί στην εκπομπή αλλά και ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης των θεμάτων αποδίδουν. Είναι ενδεικτικό οτι το πρώτο μισάωρο στο ΓΕΝΙΚΟ σύνολο η εκπομπή σημείωσε μέχρι και 13.3 με τους «Ράμπο» Καμμενο και ΤΣιπρα να σχολιάζονται από τον Πετρο Κουσουλο. Από την πλευρά της η Κων Σπυροπούλου εμφανώς απελευθερωμένη και πιο άνετη δείχνει να απολαμβάνει την εκπομπή περισσότερο από άλλες χρονιές.

Νικητές στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχτηκαν για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, η παρέα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη πρωινή ζώνη του Alpha.

Η πρεμιέρα της εκπομπής με ποικίλα θέματα, δημοφιλείς καλεσμένους και φυσικά με το στοιχείο της ενημέρωσης για τα θέματα της επικαιρότητας, κατάφερε να σημειώσει το ποσοστό της τάξεως του 11,3%, με την Κατερίνα Καραβάτου να ακολουθεί με 10,2%.
Στο δυναμικό κοινό, το ‘Σπίτι μου σπιτάκι μου» επικράτησε εμφανώς με 13,5%! Ενώ η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» έμεινε στο 8,7%.Σχόλια