7:08 Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Δραγασάκη

Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Δραγασάκη

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Σταμάτη και τον Γιάννη  Δραγασάκη, ο οποίος μίλησε για «φίλους του Πρωθυπουργού» επιχειρηματίες προκαλώντας την αντίδραση του Υπουργού Επικρατείας κ. Σταμάτη.

Η ομιλία του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη και οι υπόνοιές του για στενές σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με μεγαλοεκδότες, όξυναν τους τόνους της αντιπαράθεσης με τη κυβέρνηση. «Σήμερα μπορεί ένας εκδότης μεγαλοεπιχειρηματίας εφοπλιστής να πάρει ένα τηλέφωνο στο Μαξίμου και να του σβήσουν το πρόστιμο», είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για την συζήτηση επί του αιτήματος ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Οι αιχμές του κ.Δραγασάκη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος πήρε τον λόγο και τόνισε. «Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε κάτι πολύ σοβαρό στην αίθουσα. Βαριά κατηγορία ή βαριά συκοφαντία και είναι στο χέρι του να αποδείξει τι από τα δύο ισχύει. Ονοματεπώνυμο. Πείτε ονόματα έτσι μιλούν οι έντιμοι πολιτικοί. Μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά ο καθένας έχει προσωπική εκτίμηση για κάθε βουλευτή. Σήμερα μας απογοητεύσατε».

Ο κ. Δραγασάκης πήρε ξανά τον λόγο και υποστήριξε ότι «εάν υπάρξει επιμονή για ονόματα ίσως και να τα πω. Δεν είμαι έτοιμος αυτή την στιγμή. Το πότε θα το καθορίσω εγώ. Μέχρι τότε προτείνω φιλικά αν θέλετε ελέγξετε όλες τις τροπολογίες που πέρασαν με ευθύνη Μπαλτάκου και μετά ξανασυζητάμε».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας