8:38 Σάββατο 18 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση που κόβει και ράβει τη νομοθεσία, δεν βρίσκει λύση στην περίπτωση Ρωμανού (ηχητικό)

Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση που κόβει και ράβει τη νομοθεσία, δεν βρίσκει λύση στην περίπτωση Ρωμανού (ηχητικό)

Σκληρή κριτική για τη στάση του υπουργού Δικαιοσύνης στο θέμα της χορήγησης άδειας στο Ν. Ρωμανό, άσκησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον Alpha 989 και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό τόνισε πως «Εμείς ευθέως είπαμε ότι είναι τεράστια η ευθύνη των εκπροσώπων της πολιτείας. Δεν το λέμε ως σχολιαστές. Κάνουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να λυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό χωρίς να θρηνήσουμε θύμα. Ο νέος αυτός άνθρωπος, ο Νίκος Ρωμανός βρίσκεται ήδη στην 23 μέρα απεργία πείνας, έχουν κρούσει τον κώδωνα κινδύνου οι γιατροί του και η πολιτεία δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

Ενώ χαρακτήρισε ως εμπαιγμό από την πλευρά της κυβέρνησης και του υπουργείου Δικαιοσύνης το… μπαλάκι ευθυνών για την περίπτωση του Νίκου Ρωμανού. «Είναι εμπαιγμός από τη μία η κυβέρνηση που κόβει και ράβει τη νομοθεσία στα μέτρα της να λέει ότι δεν έχει κανένα μέσο, σε αυτή την περίπτωση, όχι να αλλάξει τον νόμο, αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος», τόνισε συγκεκριμένα.

«Ο Ρωμανός εκείνο που ζητάει είναι το κατά νόμον. Να του χορηγηθεί δηλαδή η εκπαιδευτική άδεια που δικαιούται», επεσήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου .

[mejsaudio src=”/wp-content/uploads/2014/12/konstantopoyloy-berykios-02-12-14.mp3″]

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας