3:09 Παρασκευή 17 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Όλα στον «αέρα» για το κυπελλο

Όλα στον «αέρα» για το κυπελλο

Γράφει ο Σταύρος Γιαννόπουλος

Ο ΑΣΕΑΔ φέρνει τα πάνω κάτω, καθώς ακυρώνει την απόφαση του αθλητικού δικαστή και ξανανοίγει την υπόθεση ένστασης, που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το ματς του κυπέλου.

Λίγα 24ωρα πριν τον προημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ο ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την απόφαση του αθλητικού δικαστή ώστε μην εξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού και καλεί να επανεξεταστεί η υπόθεση.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει ένσταση για δύο γεγονότα στον αγώνα του Κυπέλου με τον Παναθηναϊκό. Η μία ήταν για τυπικούς λόγους η οποία και κρίθηκε απαράδεκτη, όμως η άλλη ήταν για την  παράνομη παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο, αλλά και για την υπεράριθμη παρουσία οπαδών των πρασίνων, η οποία και είχε απορριφθεί από τον αθλητικό δικαστή.

H ομάδα του Πειραιά δεν το έβαλε κάτω και απευθύνθηκε στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφόρων και σύμφωνα με δημοσιεύματα δικαιώθηκε εν μέρει, αφού η υπόθεση θα επανεξεταστεί από τον αθλητικό δικαστή. Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός τότε ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανόν να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και ταυτοχρόνως και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλου.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας