22:35 Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ο αυτοδημιούργητος πολιτευτής

Ο αυτοδημιούργητος πολιτευτής

Ο Ευτύχιος Δαμηλάκης είναι ένας από τους νέους υποψήφιους, πολύ υποσχόμενους,  που διεκδικούν την ψήφο μας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Γεννηθείς το 1980 στα Χανιά, εργάζεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ενώ παράλληλα είναι και σπουδαστής  Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης έχει  σημαντική κοινωνική δράση μέσω της Παγκρήτιας Ένωσης.  Αυτοδημιούργητος, χωρίς εξαρτήσεις από πολιτικά τζάκια πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει στην Β’ Αθήνας, όπου είναι υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ.

Ο κ. Δαμηλάκης,  συμμετέχει πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές, έχει όμως εμπειρία από τα κοινά, ενώ ήταν  παρών από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης των ΑΝ.ΕΛ.  Με καταγωγή από την Κρήτη, ο κ. Δαμηλάκης τονίζει ότι «κρατά τον λόγο του». Ενώ ερωτηθείς αν η οι ΑΝΕΛ θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή, απάντησε :«Με άνεση και να θυμάστε ότι παρά τις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων θα τρίβουν τα μάτια τους ορισμένοι από τα ποσοστά των ΑΝΕΛ. Λίγο υπομονή».

Ο ίδιος εξήγησε σε συνέντευξη του για ποιον λόγο αποφάσισε να είναι υποψήφιος:

«Αν και αυτή την φορά οι νέοι άνθρωποι δεν μπουν, μπροστά να  διεκδικήσουν το μέλλον, ενδεχομένως να μην  έχουν και άλλη ευκαιρία. Οι εκλογές αυτές, πιστεύω, ότι θα δρομολογήσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της χώρας για πολλά χρόνια. Με αυτό το δεδομένο πήρα την απόφαση να συμμετάσχω από τις τάξεις των ΑΝΕΛ και να δώσω την μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα αντάξια της ιστορίας της. Καλούμε τους πολίτες να μας δώσουν δύναμη να μας ενισχύσουν και με ποιο δυνατή φωνή να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις.

Δείτε σημεία από το προεκλογικό του φυλλάδιο:

damilakis_final_002

Damilakis 2

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας