8:03 Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Αύριο καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα - Σήμερα η δόση για το πετρέλαιο θέρμανσης

Αύριο καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα - Σήμερα η δόση για το πετρέλαιο θέρμανσης

Αύριο, 6 Μαρτίου, θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), τα οικογενειακά επιδόματα (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) που αφορούν τροποποιητικές αιτήσεις (A21) για τα έτη 2013 και 2014.

Το επίδομα θα λάβουν 33.347 δικαιούχοι που είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2014 αλλά και 3.036 δικαιούχοι που είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2013.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21», που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Σήμερα, αναμένεται να καταβληθεί στους  δικαιούχους η επόμενη δόση του επιδόματος  πετρελαίου θέρμανσης. Να σημειωθεί πως, οι δικαιούχοι που δεν έχουν πάρει το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης και καλύπτουν τα κριτήρια ενώ έχουν κάνει την απαραίτητη αίτηση στο Taxisnet θα δουν στους λογαριασμούς τους το επίδομα.

Παράλληλα οι καταστάσεις των δικαιούχων που είχαν υποβάλει αίτησηέως τις αρχές Φεβρουαρίου εστάλησαν από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Ήδη από την περασμένη Πέμπτη ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Μάρδας είχε διαμηνύσει ότι έχει εγκριθεί η πίστωση των δικαιούχων από το υπουργείο.

Σημειώνεται ότι πέραν της εκταμίευσης της 5ης Μαρτίου αναμένεται να ακολουθήσει και δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου 2015.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας