7:49 Παρασκευή 17 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Η Bild βρίσκει τα λεφτά που κρύβουν οι Έλληνες στα σπίτια τους (φωτο)

Η Bild βρίσκει τα λεφτά που κρύβουν οι Έλληνες στα σπίτια τους (φωτο)

Η γερμανική εφημερίδα Bild φιλοξενεί ένα φωτορεπορτάζ στο οποίο αποκαλύπτει πού κρύβουν οι Έλληνες τα χρήματά τους…

BILD

Με τον τίτλο «Δείτε πού κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους υπό τον φόβο του Grexit» η γερμανική εφημερίδα έχει πάνω-πάνω τη φωτογραφία ενός 39χρονου DJ, του Βαγγέλη, ο οποίος κρύβει 2.000 ευρώ στην κουζίνα του επειδή στη χώρα υπάρχει πανικός.

1
Δείχνει επίσης μία γλάστρα που ανήκει σε μία συνταξιούχο, η οποία μετατρέπεται σε κρυψώνα 3.000 ευρώ. Η συνταξιούχος λέει στη Bild ότι δεν θα ξαναπάει ποτέ τα χρήματά της σε τράπεζες, αλλά θα τα έχει σε γλάστρες…

4
Τέλος δείχνει μια 53χρονη που κρύβει 10.000 ευρώ ανάμεσα σε κρυστάλλινα ποτήρια. Η Δήμητρα δηλώνει στην εφημερίδα ότι είναι σίγουρη ότι δεν θα επέλθει συμφωνία με την Ευρώπη: «Τα λεφτά μου είναι ασφαλέστερα σπίτι. Δεν φοβάμαι τους διαρρήκτες, έχω καλό συναγερμό».

2

Το δημοσίευμα αναφέρει  ότι οι Έλληνες έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη λόγω του φόβου για έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη τονίζοντας ότι μόνο από τον Ιανουάριο έχουν σηκώσει από τις τράπεζες 23 δισ. ευρώ και κλείνει με τη διαπίστωση ότι «στα σπίτια των Ελλήνων κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας