3:05 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ηρωίνη επιχείρησε να περάσει από τον έλεγχο του Ελ. Βενιζέλος ένας 51χρονος Τανζανός

Ηρωίνη επιχείρησε να περάσει από τον έλεγχο του Ελ. Βενιζέλος ένας 51χρονος Τανζανός

Οι τρεις στρώσεις… βενζινόκολλας που κάλυπταν τα διπλά τοιχώματα στο εσωτερικό της βαλίτσας ενός 51χρονου από την Τανζανία, ο οποίος έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Γιοχάνεσμπουργκ μέσω Κατάρ, δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν τον σκύλο ανιχνευτή της ομάδας Κ9 του αεροδρομίου να εντοπίσει τα 10 κιλά ηρωίνης που κρύβονταν στη χειραποσκευή!

Ο ύποπτος ταξιδιώτης εντοπίστηκε ύστερα από πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα γινόταν απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια και, όταν η χειραποσκευή που ο Τανζανός είχε δηλώσει ότι ήταν η μόνη που είχε μαζί του πέρασε από τις ακτίνες, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν μια κλασική βαλίτσα, καθώς τα υλικά κατασκευής της δεν ήταν τα συνήθη εμπορικά.

Σχολαστικός έλεγχος

Έτσι, διενεργήθηκε σχολαστικός έλεγχος από τον εκπαιδευμένο σκύλο, που μύρισε το ύποπτο εμπόρευμα και έδωσε ένδειξη στον χειριστή του για περαιτέρω έλεγχο. Όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών άνοιξαν τη βαλίτσα εντόπισαν στα τοιχώματα τις στρώσεις βενζινόκολλας, κάτω από τις οποίες υπήρχαν οκτώ συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 10 κιλών και 640 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του 51χονου που συνελήφθη βρέθηκαν και 500 ευρώ και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας μαζί με την ηρωίνη, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lockdown Αττική: Ανακοινώνονται τα νέα μέτρα στις 12:00 -Τι ισχύει με άδεια ειδικού σκοπού, τηλεργασία, «Συν-Εργασία» και αναστολές

Επίδειξη πλούτου από την (Grace) Χριστίνα Φαρμάκη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας