15:31 Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ιστορικές στιγμές με τέλος εποχής σε όλα τα επίπεδα! (Αστροπροβλέψεις 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)

Ζώδια: Ιστορικές στιγμές με τέλος  εποχής σε όλα τα επίπεδα! (Αστροπροβλέψεις 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)

Ζούμε ιστορικές στιγμές καθώς είχαμε πολλές και μεγάλες απώλειες ανθρώπων της τέχνης, του πολιτισμού και της πολιτικής. Η όψη που προβλέπει τέτοιες καταστάσεις θα συνεχίσει για ένα διάστημα ακόμα. Ουσιαστικά είναι ένα τέλος εποχής και όσων την αντιπροσώπευαν. Είναι το τέλος του ρομαντισμού και των συναισθημάτων. Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό οδηγώντας μας σε μια πιο ορθολογιστική φάση. Προσέχετε πολύ την αφηρημάδα αυτής της εβδομάδας και φυσικά οδηγήστε με πολλή σύνεση. Μην κάνετε σοβαρές αγορές και αποφύγετε υπογραφή συμβολαίων και άλλων εγγράφων, καθώς θα υπάρχει θέμα και ίσως ταλαιπωρηθείτε εξαιτίας αυτών μακροπρόθεσμα.

 

Κριός Τυχερά και σοφά

Με τον Δία στο ζώδιό σας, έστω και ανάδρομο, έχετε τα τυχερά σας και χρειάζεται να βγάλετε και από τη μύγα ξίγκι. Διαχειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις μέσα από δυναμικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα οριστικοποιήσετε μετά τις 4 Οκτωβρίου. Η αντίθεση του Δία με τη Σελήνη στον Ζυγό θα σας φέρει υπεραισιοδοξία. Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Δία στον Κριό θα φέρει θέματα δικαιοσύνης αλλά και σπουδών και τυχερών παιχνιδιών και Χρηματιστηρίου. Θα είστε αρκετά τυχεροί και ό,τι σας όφειλε το συμπάν σας το δίνει τώρα.

 

Ταύρος Ωθηση στην καθημερινότητα

Η σύνοδος Αφροδίτης, Σελήνης και Ερμή στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου σας δίνει ώθηση στην καθημερινότητά σας, σε θέματα υγείας και εργασίας. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον άξονα Κριού – Ζυγού σας ωφελεί. Σύνοδος Ηλίου και Σελήνης στον Ζυγό σημαίνει γλυκιές σκέψεις για έναν έρωτα ή μια σχέση. Κάντε συνεργασίες με αποτελέσματα που θα δείτε και τώρα και στο μέλλον. Η Σελήνη στον Σκορπιό, σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα φέρει άλλο ένα κύμα ξεκαθαρισμάτων. Μετά την επταετία ύπαρξης του Ουρανού στον Ταύρο, η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ η ίδια.

 

Δίδυμοι Με αντιθέσεις και ασάφειες

Ξέρω ότι πιθανόν έχετε αγανακτήσει με αυτόν τον ανάδρομο Ερμή, καθώς λόγω και των άλλων όψεων αποτελεί μία από τις δύσκολες ανάδρομες πορείες των τελευταίων ετών. Μέσα στην οικογένεια και την οικία σας θα βιώσετε υπέροχες στιγμές και αυτό είναι από μόνο του μια ανακούφιση. Ο Πλούτωνας κάνει τρίγωνο με τον Ερμή και αυτό σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία πλουτισμού. Αδράξτε τη μέρα. Προσοχή, όλα να γίνουν με την απαραίτητη μυστικότητα. Τυχερή η αρχή αλλά και το μέσον της εβδομάδας. Μια αντίθεση απόψεων ή άλλης φύσεως θα σας ανοίξει τον δρόμο για τον επόμενο μήνα.

 

Καρκίνος Οικογενειακές υποθέσεις…

Κάτι αλλάζει ανάμεσα στα άτομα της οικογένειάς σας. Άλλοι φεύγουν, άλλοι επιστρέφουν. Εσείς ακόμα θα χρειαστεί να εγκλιματιστείτε για να μην εγκληματήσετε. Αστειεύομαι… Η Σελήνη διευθύνει αυτή την εβδομάδα μέσα από ζώδια που άλλοτε σας προκαλούν νεύρα και σας κάνουν υπεραναλυτικούς και παρεξηγησιάρηδες, και άλλοτε σας κάνουν να βάζετε στόχο την οικονομική σας ασφάλεια. Πιθανόν για τους επαγγελματίες και οικονομολόγους αυτή η εβδομάδα να φέρει ευκαιρίες για οικονομικές συναλλαγές που θα αποφέρουν καλό κέρδος. Ο έρωτας θα παίξει ένα ρόλο που δεν θα σας είναι ξεκάθαρος, καθώς θα έχετε αντίζηλους.

 

Λέων Ένας, αλλά λέων

Είστε νούμερο ένα και αυτόν τον καιρό ξεκινάτε κάτι νέο και επαγγελματικό. Οι νεότεροι δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και θέλετε κάποια εξασφάλιση. Οι πιο έμπειροι ξέρετε τι να κάνετε, αλλά είναι τόσο πολλή η εργασία που χρειάζεται, που νιώθετε δέος. Χωρίστε τους στόχους σας σε μικρότερους, με σταθμούς στην πορεία σας. Η εβδομάδα είναι σούπερ τυχερή για εσάς, αρκεί να είστε προνοητικοί, μετριοπαθείς και όχι υπεραισιόδοξοι. Μην πάρετε ρίσκα και ακολουθήστε την πεπατημένη. Εργασθείτε στους δικούς σας ρυθμούς, αλλά κάντε και κάποια παραχώρηση στα θέλω των συνεργατών και του συντρόφου σας.

 

Παρθένος Προϋποθέσεις που ευνοούν

Η εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, σε σύνοδο με Ερμή και Αφροδίτη. Προχωρεί με σύνοδο Ηλίου – Σελήνης στον Ζυγό και μέσα στον οίκο των οικονομικών σας. Κάνετε καλή εντύπωση στους γύρω σας και αν από αυτό κρίνεται το οικονομικό σας μέλλον, τότε να ξέρετε ότι τα άστρα είναι υπέρ σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σας προωθεί να λάβετε προαγωγή ή έστω να συζητηθεί το όνομά σας με αυτή την προοπτική. Αλλαγή στο λογισμικό ή νέα σεμινάρια στην εργασία σας. Οικογενειακή χαρά, διακοπές και ταξιδάκια στο τέλος της εβδομάδας ή το Σαββατοκύριακο.

 

Ζυγός Ομαδικότητα και συνεργασίες

 

Αλλάζει η ενέργεια με τον  Ήλιο στον Ζυγό. Έρωτας, συντροφικότητα, ομαδικότητα και συνεργασίες είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν στο τέλος Σεπτεμβρίου και όλο τον Οκτώβριο. Μια αλλαγή στα οικονομικά σας θα σας απασχολήσει ευχάριστα ή όχι, ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει πιο σκληρούς στα λόγια, αλλά αυτό χρειάζεται να το προσέχετε καθώς ο Ερμής ξεκίνησε ανάδρομος στο ζώδιό σας και τώρα από τις τελευταίες μοίρες στην Παρθένο, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Μια εβδομάδα με καλές προοπτικές γενικά.

 

Σκορπιός Ερωτισμός στο φουλ!

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας νιώθετε τον ερωτισμό σας στο κόκκινο. Καλό αυτό για τους νεότερους, ενώ για τους πιο έμπειρους εκτός από ερωτική διάθεση δίνει και τάσεις για επαγγελματικές επιτυχίες. Η όψη του Πλούτωνα με τη Σελήνη σας φέρνει τώρα μια ευκαιρία που καθυστερούσε εδώ και καιρό. Ίσως σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει. Αν είστε άτακτα παιδιά μην το ρισκάρετε με μια κρυφή σχέση και τα μυστικά παρελκόμενα αυτής, καθώς ίσως αποκαλυφθείτε, με τις ανάλογες συνέπειες. Οικονομική τύχη και αύξηση μαζί με έρωτα και μικρά ταξιδάκια να περιμένετε αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Τοξότης Ο Δίας φέρνει υπερβολές!

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Δία με τον Ήλιο και τη Σελήνη στον Ζυγό θα σας φέρει θέματα καριέρας και ομαδικών εργασιών. Είναι μια εβδομάδα προετοιμασίας που προλειαίνει τον δρόμο για την επόμενη. Προσοχή σε κάποια θεματάκια υγείας που περισσότερο έχουν ψυχολογικά αίτια. Ας είστε λιγάκι πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και καθόλου επικριτικοί. Αν είστε άτακτα παιδιά μια κρυφή σχέση σας θα έρθει στο τέλος της ή θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τη μορφή της. Εργασιακά δεν θα υπάρχει ρουτίνα και ίσως το Σαββατοκύριακο να κάνετε ταξίδι αναψυχής ή εργασιακό ή επιμορφωτικού χαρακτήρα.

 

Αιγόκερως Όμορφα πράγματα

Η όψη τρίγωνου Σελήνης, Αφροδίτης και του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σημαίνει πολλά και όμορφα πράγματα. Εσείς που είστε γεννημένοι από 16 έως 20 Ιανουαρίου θα έχετε την τιμητική σας, καθώς ευνοούνται οι συνεργασίες. Γυναίκες μεταξύ σας αλλά και σε σχέση με θέματα γυναικεία θα έχουν καλές προοπτικές. Κάτι που έχει σχέση με τη διαφήμιση ή την προώθηση και τη διδασκαλία θα πάει εξαιρετικά καλά. Θα έχει καλό αντίκτυπο σε πολύ κόσμο. Ίσως καλό είναι να κρατήσετε κάποια χαρτιά κλειστά μέχρι να έρθει ο Ερμής ορθόδρομος στις 4 Οκτωβρίου.

 

Υδροχόος Εποικοδομητική η περίοδος

Με τον Άρη και τον Κρόνο να συνεργάζονται αρμονικά αλλά και τη βοήθεια της Σελήνης και του Ήλιου στον Ζυγό, αυτή η εβδομάδα μιλά για τη δημιουργία ενός επιμορφωτικού προγράμματος στο οποίο ενεργείτε ως μαθητής ή καθηγητής. Αυτό θα έχει μακροχρόνιες προεκτάσεις. Αν τώρα ανήκετε στον τομέα της διαφήμισης, η εργασία σας θα σας καθιερώσει. Ο Δίας λειτουργεί ιδιαίτερα ευεργετικά αυτή την εβδομάδα βάζοντας τα άστρα να εργάζονται υπέρ σας. Ακόμα και ένα θέμα υγείας σταθεροποιείται και δεν παίρνει άλλες προεκτάσεις, καθώς περιορίζονται οι επιπτώσεις. Μπορείτε με συγκρατημένη αισιοδοξία να πορευθείτε στο μέλλον σας.

 

Ιχθύς Μυστηριώδεις και αμφιλεγόμενοι

Ίσως κάποια πράγματα να φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ακριβώς αυτή είναι η κατάσταση. Όπου ακούτε πολλά κεράσια κρατήστε και μικρό καλάθι για να μη σας φύγει το «καφάσι». Ερωτικά τα νερά είναι θολά και τα αισθήματα ασαφή. Οικονομικά το ίδιο, καθώς οι προτάσεις που έχετε δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Τα οικονομικά σας ως διά μαγείας «βγαίνουν» και μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Οι ομαδικές εργασίες αποδίδουν καρπούς, αλλά η ψυχούλα σας το ξέρει με τι κόστος. Οι δυσκολίες που βιώνετε είναι καθαρά ξεκαθαρίσματα του κάρμα σας.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 


 

 

 

 


Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας