9:14 Κυριακή 5 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Ο Κουβέλης είχε πει ναι για την ΕΡΤ»

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Ο Κουβέλης είχε πει ναι για την ΕΡΤ»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υποστήριξε τη στιγμή που οι τρεις αρχηγοί είχαν καταλήξει σε λύση για την ΕΡΤ, η οποία μάλιστα είχε αποτυπωθεί εγγράφως, η ΔΗΜΑΡ επέλεξε να υπαναχωρήσει.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]«Δεν μπορείς να εξυγιάνεις την δημόσια ραδιοτηλεόραση χωρίς ούτε μια απόλυση, πρέπει να πούμε την αλήθεια στους πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά.[/quote_text]

«Αξιολογούμε πώς η χώρα έχει προτεραιότητες και η πρώτη είναι η από αυτές είναι η σταθερότητα. Το ΠΑΣΟΚ έλαβε χθες μια ομόφωνη όσο και γενναία απόφαση να συνεχιστεί η προσπάθεια παρά την αρχική μονομερή ενέργεια που έλαβε η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε πως η διακοπής μετάδοσης του προγράμματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ήταν λάθος καθώς και την ανάγκη επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας,», πρόσθεσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Κλείνοντας, ανέφερε πως «Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και ο αρχηγός της θα πρέπει να σταθμίσουν το συμφέρον της χώρας, και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας