11:03 Κυριακή 26 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ

“Ο κ. Σαμαράς ήταν κατώτερος των προσδοκιών, τις οποίες ο ίδιος είχε δημιουργήσει… Κι επειδή καμιά φορά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, νομίζω ότι τόσο η κ. Μέρκελ όσο και ο κ. Σαμαράς ήταν απόλυτα σαφείς, σε ένα σημείο. Η μεν κ. Μέρκελ είπε ότι τα πράγματα θα κινηθούν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το μνημονιακό πρόγραμμα, ο κ. Σαμαράς είπε, με λίγο διαφορετικές φράσεις, ακριβώς το ίδιο.’Οτι θα κινηθούμε εντός του πλαισίου του μνημονιακού προγράμματος» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης για τη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Κατά συνέπεια, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς πήγε και ήρθε με άδεια χέρια. Και βεβαίως στο κρίσιμο, στρατηγικό ζήτημα σήμερα για την Ευρώπη που είναι η ανάγκη χαλάρωσης του Συμφώνου Σταθερότητας, δηλαδή η χαλάρωση των ακραίων πολιτικών λιτότητας, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: «Στην κρίσιμη ερώτηση που τέθηκε με αφορμή την περίπτωση της Γαλλίας, η κ. Μέρκελ του απαγόρευσε να μιλήσει, ο ίδιος μάσησε τα λόγια του, απάντησε λέγοντας “παν μέτρο άριστον” και τελικά επιβεβαίωσε ότι είναι ο πιο πιστός οπαδός του μερκελισμού στην Ευρώπη».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας