16:54 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

9 είδη σεξ που πρέπει να δοκιμάσει μια γυναίκα!

9 είδη σεξ που πρέπει να δοκιμάσει μια γυναίκα!

Είναι κάποιες εμπειρίες που πρέπει να έχεις στο σεξ οπωσδήποτε, πριν βρεις τον ένα και μοναδικό της ζωής σου, έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σου μείνει κανένα απωθημένο!

Σεξ με ξένο: Είναι ο τύπος που τον γνώρισες στη χώρα του ή ως τουρίστα στη δική σου. Αν φτάσεις στο κρεβάτι μαζί του θα έχει πολύ πλακα όταν θα σου μιλάει βρώμικα στη γλώσσα του. Είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία να υποψιάζεσαι πάνω κάτω τι σου λέει ο άλλος, αλλά να να μην είσαι και σίγουρη τι ακριβώς…

Σεξ με τον “Έναν”: Νόμιζες ότι ήταν ο τέλειος. Οταν χωρίσατε αναρωτιόσουν αν θα ξανακάνεις σεξ με έναν τέτοιο τύπο. Κι όμως, όταν συναντήσεις τον πραγματικά σωστό άντρα για σένα, θα διαπιστώσεις ότι το σεξ με τον προηγούμενο ήταν απλά η προπόνηση…

Το τεράστιο «εργαλείο»: Είναι καλό να έχεις δοκιμάσει την εμπειρία του σεξ με κάποιον προικισμένο, αλλιώς θα αναρωτιέσαι πάντα πόσο μεγάλο είναι το τεράστιο.

Κακό σεξ: Είναι το σεξ που μόλις τελειώσει θες να το ξεχάσεις. Αλλά μόνο έτσι θα εκτιμήσεις το καλό σεξ και ίσως και το μέτριο μη σου πω…

Θυμωμένο σεξ, σεξ μίσους, σεξ χωρισμού: Η κατηγορία 3 σε 1. Εδώ το σεξ είναι σαν μια πάλη με τη διαφορά ότι στο τέλος κερδίζουν και οι δύο, αρκεί να είναι καλό σεξ…

Σεξ με ηθοποιό, καλλιτέχνη, αθλητή, DJ, rock star: Να είσαι η σύντροφος κάποιου διάσημου, έστω και για λίγο… Ετσί δεν θα έχεις την ψευδαίσθηση ότι αυτοί οι άντρες είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο.

One night stand! Να βγεις κι εκεί που είσαι ανέμελη και πίνεις το ποτό σου να σε καρφώνει ο πιο κούκλος του μαγαζιού! Εννοείται είσαι πρόθυμη να τον γνωρίσεις και να πας μαζί του χωρίς να σε νοιάζει τι εντύπωση θα σχηματίσει και φυσικά δε θες κάτι παραπάνω, εφόσον τέτοιους άντρες πρέπει να τους μοιράζονται όλες! Πάντα με ασφάλεια βέβαια!

Δυο κορίτσια είναι καλύτερα από ένα: Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα με μια γυναίκα. Και ένα φιλί ακόμα είναι από μόνο του εμπειρία.

Γεφύρωσε το χάσμα γενεών: Δοκίμασε να κάνεις σεξ με έναν μεγαλύτερο και έναν μικρότερο άντρα. Ο μεγαλύτερος θα έχει πείρα και θα σου συμπεριφερθεί σαν βασίλισσα και ο μικρός περισσότερη ορμή και θα σου συμπεριφερθεί τελείως αντίθετα. Όπως και να ‘χει και τα δύο χρειάζονται!

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας