22:55 Πέμπτη 2 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Στην εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση Καμμένος - Χαϊκάλης

Στην εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση Καμμένος - Χαϊκάλης

Προσήλθε στην εισαγγελία για συμπληρωματική κατάθεση ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.  Λίγα λεπτά μετά τις 12 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προσήλθε τελικώς στο γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσει κι αυτός για την υπόθεση. Αρχικώς ο κ.Καμμένος είχε επικαλεστεί ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις και είχε ζητήσει να προσέλθει στον εισαγγελέα αύριο Δευτέρα. Τελικώς, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε στο Εφετείο την Κυριακή. Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους προσερχόμενος στο γραφείο του εισαγγελέα ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ειδοποιήθηκε από τη σύζυγό του και δικηγόρο Έλενα Τζούλη ότι η έρευνα θα κλείσει χωρίς την κατάθεσή του και γι’ αυτό, όπως εξήγησε, προσήλθε στο Εφετείο.

Η κλήτευση Χαϊκάλη – Καμμένου

xaikalis

Η κλήτευσή του κ. Χαϊκάλη σε συμπληρωματική κατάθεση έγινε μετά την νέα τροπή που πήρε η υπόθεση με τους ισχυρισμούς που προέβαλε ενώπιον του εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις στον κ. Παναγιωτόπουλο με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή (κακούργημα).

Πρόκειται για το πρόσωπο που ο Παύλος Χαϊκάλης είχε καταγγείλει ότι τον προσέγγισε για να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει θετικά στην διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής έχει υποστηρίξει ότι ο Γ. Αποστολόπουλος – με τον οποίο μάλιστα διατηρούσε κοινωνικές σχέσεις – του πρότεινε να του καταβάλλει 700 χιλιάδες ευρώ μετρητά, να διευθετήσει στεγαστικό δάνειο που είχε λάβει αλλά και να του εξασφαλίσει επαγγελματικές συνεργασίες με υψηλές αποδοχές. Μάλιστα, ο κ. Χαϊκάλης είχε προσκομίσει στις εισαγγελικές αρχές και οπτικοακουστικό υλικό με τις συζητήσεις που είχε με τον Γ. Αποστολόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

«Θα αποκάλυπτα την ανεντιμότητα του Χαϊκάλη. Έχω όλες τις αποδείξεις»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας