23:55 Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

SUPER LEAGUE: Έσωσε πάλι την παρτίδα στο 90' ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Απόλλωνα

SUPER LEAGUE: Έσωσε πάλι την παρτίδα στο 90' ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Απόλλωνα

Ένας κακός Ολυμπιακός υπέταξε τον ουραγό Απόλλωνα με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Μάνου στο 90′ και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που τελικά κατάφερε να αποφύγει την γκέλα σε αυτό το φαινομενικά εύκολο ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κατεβάσει ενδεκάδα χωρίς σέντερ φορ, με τον Λάζαρο “φουνταριστό”, και το σχήμα αυτό αποδείχθηκε λανθασμένο. Στην επανάληψη και μετά από ένα θλιβερό πρώτο μέρος, αυξήθηκε η πίεση των “ερυθρολεύκων”, κάτι εντελώς φυσιολογικό, αλλά το γκολ ήρθε μόνο όταν ο προπονητής του Ολυμπιακό επέλεξε να βάλει στον αγώνα τον Μάνο. Η χρησιμοποίηση ενός πραγματικού σέντερ φορ ήταν αυτό που χρειάζονταν οι Πειραιώτες, οι οποίοι σκόραραν στο 90′ και λύτρωσαν τον κόσμο τους.

Προβληματισμός, ωστόσο, υπάρχει έντονος, καθώς ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται πάρα πολύ να σκοράρει και ο προπονητής του καλείται να βρει λύσεις στη συνέχεια…

ΟΣΦΠ: Σα, Κούτρης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ, Καμαρά (58′ Νάτχο), Μπουχαλάκης (75′ Μάνος), Φορτούνης, Ποντένσε, Ναουέλ (58′ Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Οριουέλα, Γκίνο, Κονέ, Ντ’ Ούρσο, Ακόστα (75′ Ζοάο Πέδρο), Τριάδης, Σικαμπάλα (79′ Ναδάλες)

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας