5:02 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

O άγνωστος «πατέρας» του Καραμανλή Τζούνιορ!

O άγνωστος «πατέρας» του Καραμανλή Τζούνιορ!

• Ο 16χρονος (πλέον) γιος του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους και η παρουσία του δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο, Γιώργο Χριστόπουλο
• Η άγνωστη σχέση του γνωστού γιατρού με το ζεύγος Καραμανλή-Παζαϊτη

Του Αναστάση Δάφνη

Στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων της τοπικής κοινωνίας Ραφήνας-Πικερμίου βρίσκεται ο 16χρονος, πλέον, Αλέξανδρος Καραμανλής γιος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαϊτη. Την Τετάρτη το βράδυ τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση σε restaurant της Ραφήνας του τέως δημάρχου και νυν υποψηφίου, Γιώργου Χριστόπουλου, έπεσαν επάνω στον έφηβο άνδρα ο οποίος διακριτικά κάθισε δίπλα στην πρόεδρο της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Δέσποινα Γκικάκη. Η παρουσία του έγινε ακόμη πιο γνωστή όταν στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος αποφάσισε να τον ευχαριστήσει και δημόσια αναφέροντας ότι εκτός από τα δυο παιδιά του, το παρόν στην εκδήλωση δίνει και ένα τρίτο παιδί του, ο Αλέξανδρος Καραμανλής!
Η οικογενειακή σχέση του γνωστού γιατρού με το ζεύγος Καραμανλή
Άπαντες στην μικρή κοινωνία του παραθαλάσσιου δήμου γνωρίζουν την πολυετή σχέση του Γιώργου Χριστόπουλου και της συζύγου του Σουζάνας με το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος. Μια σχέση η οποία εκτείνεται χρονικά στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας όταν ο Κώστας Καραμανλής ήταν ακόμη αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Το ίδιο γνωστό είναι το γεγονός ότι ο πολύπειρος γιατρός με την μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία είχε «αγκαλιάσει» επιστημονικά την Νατάσα Παζαϊτη όταν και εκείνη με την σειρά της έκανε τα πρώτα της βήματα στο ιατρικό λειτούργημα. «Τον Αλέξανδρο και την Αλίκη ο γιατρός τα έζησε από τις πρώτες ώρες κιόλας της ζωής τους. Άλλωστε αποτελούσε και αποτελεί τον οικογενειακό γιατρό του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους», αναφέρει στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» πρόσωπο το οποίο πρόσκειται στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού προσθέτοντας ότι με το πέρασμα των χρόνων η σχέση του κ. Χριστόπουλου με τα δίδυμα συσφίχθηκαν ακόμη περισσότερο. «Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ειδικά ο μικρός Αλέξανδρος τον θεωρεί ως «μπαμπά» του», καταλήγει.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη εμφάνιση του σε εκδήλωση στη Ραφήνα, καθώς τον Δεκέμβριο του 2016, είχε συνοδεύσει τον πατέρα του στα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας. O Αλέξανδρος πλέον είναι 16 ετών και όπως φαίνεται από μικρός έχει το «μικρόβιο» της πολιτικής.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας