10:16 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο κατηγορούμενος - Φόβοι για βεντέτα

Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο κατηγορούμενος - Φόβοι για βεντέτα

Νωρίς το μεσημέρι σήμερα απολογείται ο 29χρονος, γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του Γιώργου Ξυλούρη αλλά και τον τραυματισμό του 30χρονου Μανώλη Νταγιαντά.

Το eReportaz.gr είχε φέρει στο φως όλη τη δικογραφία του διπλού φονικού. Διαβάστε την εδώ.

Το φονικό που σημειώθηκε στα Ανώγεια έχει δημιουργήσει μεγάλο αναβρασμό στην τοπική κοινωνία και όλοι φοβούνται για το ενδεχόμενο μιας βεντέτας. Παρ’ όλα αυτά όμως προβληματισμός έχει δημιουργηθεί στις αστυνομικές αρχές καθώς η κατάθεση του άντρα που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα και τραυματίστηκε στο πόδι, κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής δεν έδωσε κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο.

Συγκεκριμένα ο μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε τα εξής: «Είμαι κτηνοτρόφος και μένω μόνιμα στα Ανώγεια. Το βράδυ του Σαββάτου δεν θυμάμαι ακριβώς την ώρα έκανα βόλτα στο χωριό των Ανωγείων με το αυτοκίνητό μου. Ενώ βρισκόμουν στο Περαχώρι είδα μία αναμπουμπούλα από άτομα και σταμάτησα να δω τι συμβαίνει. Μόλις κατέβηκα από το αμάξι και πλησίασα άκουσα πυροβολισμό και ένιωσα έναν πόνο στο αριστερό πόδι κάτω από το γόνατο.

Κατευθείαν μάτωσε το πόδι μου και έπεσα κάτω. Μετά από ώρα ξύπνησα στο φορείο του Κέντρου Υγείας Ανωγείων. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν στο περιστατικό ούτε ποιος πυροβόλησε. Στο σημείο βρίσκονταν περίπου 20-30 άτομα χωρίς να διακρίνω ποιος έκανε τι. Παρέμεινα στο κέντρο υγείας 1-1 ώρες και στη συνέχεια με έφερε ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου βρίσκομαι στο Χειρουργικό Τμήμα των Επείγονταν Περιστατικών».

Πηγή: paraskhnio.gr

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας