2:38 Κυριακή 19 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Κασέτες Μιωνή: Ο Παππάς εμπλέκει και την Ελένη Τουλουπάκη

Κασέτες Μιωνή: Ο Παππάς εμπλέκει και την Ελένη Τουλουπάκη

Εντυπωσιακά είναι τα όσα ακούγονται στη συνομιλία μεταξύ του Νίκου Παππά και Σάμπυ Μιωνή την οποία ηχογράφησε ο δεύτερος και διαβίβασε σήμερα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Εκτός των όσων ωραίων λέει για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, αναφέρεται και στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Όπως ακούγεται να λέει θα πει στον Παπαγγελόπουλο να φωνάξει την εισαγγελέα Διαφθοράς ενώπιον του και να της πει «κορίτσι μου έχεις καταλάβει τι πας να κάνεις;». Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη συνομιλία έχει γίνει το Μάϊο του 2016 στην Κύπρο όπου είχε μεταβεί ινκόγκνιτο ο Νίκος Παππάς για να στηρίξει το ΑΚΕΛ στις εκλογές.

Εκείνη την περίοδο ο Νίκος Παππάς ήταν ένας πανίσχυρος υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα ο οποίος ομολογούσε αβίαστα ότι τόσο εκείνος όσο και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχαν τη δυνατότητα να σύρουν από το… αυτί την επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς για υποθέσεις τις οποίες χειριζόταν! Η ωμή παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική δια στόματος Νίκου Παππά. Σκεφτείτε τι άλλο συμβαίνει στο παρασκήνιο χωρίς να το γνωρίζουμε… Δείτε το διάλογο!

Μιωνή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προανακριτική: Στον εισαγγελέα με το ερώτημα της ψευδορκίας η κατάθεση Παππά

Ηχητικό «βόμβα»: Ο Νίκος Παππάς ομολογεί ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος έβγαζε λεφτά!

Το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Μιωνή-Παππά που προκαλεί πολιτικό «σεισμό»

Πέτσας για ανακοίνωση Μιωνή: «Βρισκόμαστε μπροστά στην αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας