6:14 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Στέλιος Κούλογλου: Πιο fake news δεν γίνεται!!!

Στέλιος Κούλογλου: Πιο fake news δεν γίνεται!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει έντονη την παρουσία του αλλά για λάθος λόγο!! Είπαμε να κάνει αντιπολίτευση αλλά όχι και έτσι.  Φαίνεται αποφάσισε μετά την επίθεση στον κ. Παπαδημούλη να ¨χτυπήσει” την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι μέσω του site του, tvxs.gr ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε απραξία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βασιζόμενος σε κάποιον πίνακα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που καταγράφει τις συναντήσεις των Ευρωπαίων ηγετών. Μέχρι εδώ, βέβαια, κάποιος θα μπορούσε πράγματι να πιστέψει ότι υπάρχει τέτοιος πίνακας και ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έκανε όντως παρά μόνο μία συνάντηση στη Σύνοδο Κορυφής, όπως γράφει η ιστοσελίδα του κ. Κούλογλου.

Μόνο που το tvxs παραθέτει και τον ίδιο τον πίνακα, που φαρδιά-πλατιά γράφει ότι καταγράφει τις “EU leaders interactions made public prior to the 17-21 July meeting”, δηλαδή για τις συναντήσεις των ηγετών της Ε.Ε. που έγιναν πριν τη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε από τις 17-21 Ιουλίου! Μπορεί ο κ. Κούλογλου να πιστεύει ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν αγγλικά κι έτσι δεν θα καταλάβουν τα χονδροειδή ψέμματα που τους σερβίρει, αλλά οι περισσότεροι πάντως ένα Lower το έχουν…

Κούλογλου

πηγή: parapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νίκος Ρωμανός για τα fake news του Κούλογλου

Η Ε. Ακρίτα “καρφώνει” τον Κούλογλου για την γκάφα του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας