20:39 Κυριακή 5 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Big Brother: Συνεχίστηκε η "σφαγή" Σοφίας με Άννα Μαρία

Big Brother: Συνεχίστηκε η "σφαγή" Σοφίας με Άννα Μαρία

To live του Big Brother ξεκίνησε με ένα βίντεο στο οποίο συζητούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Μπλε Δωμάτιο.

Ο παρουσιαστής συναντήθηκε μαζί τους μετά τον άγριο καβγά που είχαν στο χθεσινό επεισόδιο, ο οποίος μάλιστα στάθηκε η αφορμή να κάνει την Σοφία να θέλει να αποχωρήσει από το σπίτι του μεγάλου αδερφού. H παίκτρια βγήκε εκτός εαυτού, άρχισε να ουρλιάζει και το απίστευτο ξέσπασμά της καταγράφηκε από όλες τις κάμερες οι οποίες την ακολουθούσαν παντού. Ο κακός χαμός ξεκίνησε και η Σοφία εξοργίστηκε βρίζοντας και φωνάζοντας προς πάσα κατεύθυνση όταν η Ραμόνα μετέφερε στην Άννα Μαρία ότι η Σοφία είχε πει ότι όποιος είναι μαζί της στο σπίτι είναι στόχος.

Στη συζήτηση που είχαν τα δυο κορίτσια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Σοφία Δανέζη επέμεινε στη θέση της πως δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ωστόσο τόνισε πως η παραγωγή έψαξε τα πλάνα και τα πράγματα είναι όπως τα έχει πει η Άννα Μαρία. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε της δυο κοπέλες να διαφωνούν για ακόμη μια φορά με τη μια να κατηγορεί την άλλη για εμπάθεια και “πονηριά” αλλά και για ανάρμοστες συμπεριφορές.

πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΡ: Ελέγχει εκπομπές του Άρη Πορτοσάλτε και των Νώτη-Ζαχαρού

Eλένη Μενεγάκη: Η αφοπλιστική απάντηση για την εξαφάνισή των εκπομπών της από το site του Alpha – Φήμες για δυναμική επιστροφή στην TV

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας