4:57 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Φλαμπουράρης: Συκοφαντίες χαρακτήρισε τα σχετικά με τη Folli Follie - Προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις

Φλαμπουράρης: Συκοφαντίες χαρακτήρισε τα σχετικά με τη Folli Follie - Προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις

«Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά» δηλώνει ο βουλευτής Επικρατείας, συντονιστής ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνος Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέκος Φλαμπουράρης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Email δείχνουν εμπλοκή Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Μπαλαούρα, Αραχωβίτη στη συγκάλυψη του σκανδάλου Folli Follie – Στη Βουλή η δικογραφία


Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως στα χέρια της εισαγγελίας βρίσκονται τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την ενδιάμεση έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας Price Water House Coopers, τα οποία «δείχνουν» εμπλοκή πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος της εταιρείας Folli Follie.

«Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως υπουργού Επικρατείας» αναφέρει ο κ. Φλαμπουράρης.

Όπως σημειώνει, «η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Folli Follie: Δύο νέες μηνύσεις κατά Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για απιστία με ζημία άνω των ‎€88 εκατ.

Folli Follie: Δεσμεύτηκε και δεύτερη θαλαμηγός του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, μέσω δικαστικής απόφασης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας