7:36 Δευτέρα 6 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Νίκος Ψαρράς - Δώρα Χρυσικού: Τάσσονται υπέρ της Ζέτας Δούκα για τις αποκαλύψεις Κιμούλη

Νίκος Ψαρράς - Δώρα Χρυσικού: Τάσσονται υπέρ της  Ζέτας Δούκα για τις αποκαλύψεις Κιμούλη

Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η καταγγελία της ηθοποιού Ζέτας Δούκα, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (26/1) αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού και ιδρύτριας της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009.

Συμπρωταγωνιστές της σε εκείνη την παράσταση η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς οι οποίοι μέσω Facebook και Instagram αντίστοιχα πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα. «Εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα» ανέφερε με ποστ της στο Facebook η Δώρα Χρυσικού.

Με τη σειρά του ο Νίκος Ψαρράς πόσταρε μια φωτογραφία της Ζέτας Δούκα με λεζάντα «Περήφανος για τη Ζέτα». Η απάντηση της ηθοποιού ήταν: «Σ’ αγαπώ. Είσαι ένα φωτεινό και αληθινό πλάσμα και χαίρομαι πολύ που ήσουν και είσαι πλάι μου και τώρα σε όλο αυτό» του απάντησε η Ζέτα Δούκα.

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού με μία ανάρτησή της καταλογίζει στον Γιώργο Κιμούλη εργασιακό εκφοβισμό. Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. […] Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας. Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος» έγραψε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Κατερίνα Γερονικολού: Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ, λέει για τον Γιώργο Κιμούλη

Με μήνυση και αγωγή απαντά ο Γ. Κιμούλης στη καταγγελία της Ζέτας Δούκα – Δεν θα κάνει πίσω

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας