4:36 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

ΕΟΚ: Ισοψήφισαν Βασιλακόπουλος και Χριστοδούλου

ΕΟΚ: Ισοψήφισαν Βασιλακόπουλος και Χριστοδούλου

Με τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (6/4), η πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, όπως αυτή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος ισοψήφισε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Φάνη Χριστοδούλου, με 8 ψήφους έκαστος, για την προεδρία της προσωρινής διοίκησης, η οποία και είναι υπεύθυνη να διενεργήσει αρχαιρεσίες. Λόγω της ισοψηφίας δεν κατέστη εφικτό να συγκροτηθεί σε σώμα η προσωρινή διοίκηση.

Τον Φάνη Χριστοδούλου πρότεινε για προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ ο υποψήφιος για την προεδρία Παναγιώτης Φασούλας. Ο Φάνης Χριστοδούλου υπήρξε πρόταση του συνυποψήφιου για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Υπήρξαν αρκετά «λευκά», ενώ ο Σάββας Λόρτος απουσίαζε καθώς ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (5/4) ο εμβολιασμός του για κορωνοϊό.

Νωρίτερα σήμερα (5/4), λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης, την παραίτησή του είχε υποβάλλει ο Νίκος Φιλίππου. Όμως, ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, που μπαίνει στο ΔΣ ως επιλαχών μετά την παραίτηση Φιλίππου, αναζητείται. Η δική του ψήφος θα έκρινε ποιος θα είναι ο προσωρινός πρόεδρος μετά την ισοψηφία Βασιλακόπουλου-Χριστοδούλου. Αν δεν δεχτεί ο Καλαϊτζάκης να μπει στο Δ.Σ. και να ψηφίσει, τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Ρόζης.

Η συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τρίτη (6/4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα τέταρτο πιο ισχυρό κύμα κορωνοϊού ξεσπά στην Ιαπωνία 90 μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας