9:52 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Survivor spoiler 14/6: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Καλύβα - Διέρρευσε το συμβόλαιό του Τριαντάφυλλου

Survivor spoiler 14/6: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Καλύβα - Διέρρευσε το συμβόλαιό του Τριαντάφυλλου

Survivor spoiler 14/6: Η Καρολίνα Καλύβα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης χθες, μετά την ηχηρή παρουσία της τους προηγούμενους μήνες.

Survivor spoiler 14/6: Ανάμεσα σε Μαριαλένα, Ελένη και Καρολίνα, το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ αποφάσισε να βάλει την τελευταία στη βάρκα της επιστροφής προς την Ελλάδα.

Η 31χρονη pilates instructor πριν πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο, απόλαυσε ένα επικό έπαθλό με την μεικτή ελληνοτουρκική μπλε ομάδα να της κάνει τα εισιτήρια για Μπαχάμες.

Ας πάμε όμως στο παρασύνθημα. Η Καρολίνα έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για εννιά ολόκληρες εβδομάδες και φεύγει κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερη.

Η συμφωνία της εξαιρετικής στους στίβους μάχης παίκτριας με την παραγωγή προέβλεπε το ποσό των 1000 ευρώ την εβδομάδα, που σαν άθροισμα βγάζουν 19.000 ευρώ. Σε αυτά, προστίθενται και οι 5.000, που πήραν σαν μπόνους όλοι οι παίκτες και έτσι η μελαχρινή με το σούπερ αθλητικό σώμα θα δει τον λογαριασμό αυξημένο κατά 24.000 ευρώ μετά την παρουσία της στο Survivor.

Καθόλου άσχημα, αν και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το ΜΥΘΙΚΟ ποσό, που πήρε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τίναξε την μπάνκα.

Tριαντάφυλλος: Διέρρευσε το συμβόλαιό του; Τόσα έπαιρνε την εβδομάδα

Αρκετά πιο πλούσιος επέστρεψε ο Τριαντάφυλλος από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4 σύμφωνα με όσα προέβλεπε το συμβόλαιο του.

SurvivorΟ Τριαντάφυλλος επέστρεψε σαν ήρωας από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα αλλά και αρκετά πιο πλούσιος αν αναλογιστεί κανείς το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το κανάλι του ΣΚΑΙ για την παρουσία του στο Survivor 4.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Πρω1νό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα το κασέ του Τριαντάφυλλου ήταν ιδιαιτέρως υψηλό, γεγονός που τον καθιστούσε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τόνισε πως αν και είχε γίνει γνωστό πως το υψηλότερο κασέ το είχαν η Αγγελική Λάμπρη και η Άνθη Σαλαγκούδη, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Επίσης ανέφερε πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο παίκτης με το υψηλότερο κασέ του Survivor και αμοιβή μεγαλύτερη από 6.500 ευρώ εβδομαδιαίως.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ανάμεσα στους ακριβοπληρωμένους του είναι και ο Πάνος Καλίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=JpkH1moHwM0&t=1s

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας