2:37 Δευτέρα 6 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Εθνική μπάσκετ: Οστικό οίδημα ο Σλούκας, αγώνας δρόμου για να είναι 100% έτοιμος στην πρεμιέρα του EuroBasket

Εθνική μπάσκετ: Οστικό οίδημα ο Σλούκας, αγώνας δρόμου για να είναι 100% έτοιμος στην πρεμιέρα του EuroBasket

Ο Κώστας Σλούκας υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα του EuroBasket.

Ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν ήταν ο μοναδικός που είχε να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ιτούδης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σερβία.

Ο Κώστας Σλούκας δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο και για αυτό το λόγο υποβλήθηκε σε μαγνητική. Αυτή έδειξε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο 32χρονος γκαρντ (1,90μ.) θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα του EuroBasket, αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε και να προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής (28/08, 20:00) με το Βέλγιο για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική μας ομάδα δίνει τον πρώτο της αγώνα για το EuroBasket στις 2 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Ιταλία.

Ο διεθνής γκαρντ βγήκε 3.56 πριν το φινάλε της τέταρτης περιόδου του ματς με την Σερβία και στη συνέχεια δεν ξαναμπήκε στον αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας πρόλαβε να παίξει για 21.49 έχοντας δύο πόντους 2 ριμπαόυντ και 6 ασίστ.

Την ίδια ώρα αναμονή υπάρχει και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και δεδομένα είναι αμφίβολος για το ματς με το Βέλγιο.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, η Νότιγχαμ ανακοίνωσε τον δανεισμό του

Ολυμπιακός – Europa League: Με Κάραμπαγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ στον όμιλο οι Πειραιώτες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας