6:35 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Κόρινθος: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που ο 33χρονος χτύπησε, βίασε και πήγε να κάψει την 28χρονη

Κόρινθος: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που ο 33χρονος χτύπησε, βίασε και πήγε να κάψει την 28χρονη

Κόρινθος: Πήγε να την σκοτώσει γιατί δεν του άρεσε ο νονός της κόρης του. Νέα στοιχεία για την υπόθεση. Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία, σε ότι αφορά στα όσα περνούσε η 28χρονη μητέρα δύο παιδιών από τον 33χρονο σύζυγό της, ο οποίος την βίασε και παραλίγο την κάψει στην Κόρινθο. Η γυναίκα προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, μετά την προφυλάκιση του 33χρονου.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία, σε ότι αφορά στα όσα περνούσε η 28χρονη μητέρα δύο παιδιών από τον 33χρονο σύζυγό της, ο οποίος την βίασε και παραλίγο την κάψει στην Κόρινθο. Η γυναίκα προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, μετά την προφυλάκιση του 33χρονου.

Η 28χρονη είχε επιλέξει για νονό του παιδιού τον αδελφό της, ο οποίος την παρότρυνε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου καθώς την είχε δει χτυπημένη από τον 33χρονο.

Ο δράστης δεν γνώριζε λεπτομέρειες για το μυστήριο καθώς το ζευγάρι δεν είχε συχνή επικοινωνία. Μόλις, όμως, έμαθε για τον νονό εκνευρίστηκε και πήγε με το αμάξι του στην Αλμυρή.

Εκεί, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει άγρια την 28χρονη, να τη βιάσει και παραλίγο να τη σκοτώσει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας