10:55 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ο νέος συνήγορος της Πισπιριγκου μοίραζε καταθέσεις και παραβίασε την μυστικότητα της ανάκρισης σε κρατικούς ιατροδικαστές. Γιατί; (Φωτό)

Πάτρα: Ο νέος συνήγορος της Πισπιριγκου μοίραζε καταθέσεις και παραβίασε την μυστικότητα της ανάκρισης σε κρατικούς ιατροδικαστές. Γιατί; (Φωτό)

Μετά το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ που κυκλοφορεί από σήμερα το βράδι  με τίτλο “Συγκάλυψη ή κάλυψη για Μαλένα – Ίριδα;” –  Οι καταθέσεις ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων για τη διπλή δολοφονία,  ο εκδότης της και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός επανέρχεται στο θέμα με μια σιβυλλική ανάρτηση.

Σε αυτή ο κ. Κουσουλός γράφει: Προς νεο συνήγορο Πισπιριγκου: Σε ποιους (κρατικούς) ιατροδικαστές μοίρασε (πριν τις καταθέσεις τους) τη δικογραφία; Τι είδους συναλλαγή έγινε και γιατί παραβίασε τη μυστικότητα της ανάκρισης; Πως τους προετοίμαζε και γιατί τους εξυμνούσε; Έρχεται…#πατρα

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Π. Κουσουλού:

ανάρτηση

Η συνέχεια αναμένεται λίαν ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική για το προσκήνιο και το παρασκήνιο της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί: Συγκάλυψη ή κάλυψη για Μαλένα – Ίριδα;

Πάτρα: Οι καταθέσεις “φωτιά” ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων για Μαλένα – Ίριδα – Η αλλαγή στάσης της Αγγελικής Τσιόλα

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας